CTC:n lämpöpumput on helppo kytkeä ja ne toimivat aina virheettömästi ensikäynnistyksestä alkaen

CTC:n lämpöpumput on helppo kytkeä ja ne toimivat aina virheettömästi ensikäynnistyksestä alkaen

2017-06-19

RörCenter i Ljungby AB on ollut CTC:n kumppani jo useita vuosia. Yksi yrityksen LVI-asentajista on Tommy Sandström, joka kiittää CTC:n lämpöpumppuja ja tukea.

Tommy Sandström työskentelee LVI-asentajana Rörcenter i Ljungby AB:llä. Hän on ollut yritysuskollinen yli kymmenen vuotta ja viihtyy erilaisissa tehtävissään, jotka yleensä koostuvat huolto- ja korjaustöistä sekä uusasennuksista. Osa uusasennuksista liittyy lämpöpumppuihin.

Ammattimainen asennus

– Asiakkaat käyttävät LVI-asentajia varmistaakseen, että asennukset toteutetaan ammattimaisesti. Lämpöpumppu kytketään energialähteeseen, jonka jälkeen asennetaan lämmin- ja kylmävesi sekä tulo ja paluu patteripiiriin, selittää Tommy.

Tommy asentaa erimerkkisiä lämpöpumppuja sen mukaan, mihin kyseinen asiakas on päättänyt investoida. Kun asennuksissa on CTC:n lämpöpumppuja, tarkoittaa se käytännössä sujuvaa työnkulkua.

– CTC:n lämpöpumput on erittäin helppo kytkeä, koska kaikki liitännät ovat helposti käsillä ja kaikki kaapelit on vedetty valmiiksi. Niissä on myös hyvät ohjekirjat, ja näyttö ja sen valikot ovat helposti ymmärrettäviä. Ja ennen kaikkea: lämpöpumput käynnistyvät aina ensikäynnistyksestä eikä niiden kanssa ole koskaan ongelmia, Tommy kertoo.

Paras mahdollinen tuki

Niinä harvoina kertoina, jolloin Tommy on joutunut ottamaan yhteyttä CTC:n tukeen, vastaanotto ja opastus on ollut parasta mahdollista.

– Tuki toimii todella hyvin. Tuki yhdistää suoraan henkilölle, joka on erikoiskoulutettu eri tuotteisiin. Näin saat juuri oikean avun alusta asti, kehuu Tommy.