Laatua kaikissa vaiheissa - CTC:n A ja O

Laatua kaikissa vaiheissa - CTC:n A ja O

2017-01-03

CTC:llä tuotteiden laatu, luotettavuus ja asiakkaiden turvallisuus ovat aina etusijalla ja tämä varmistetaan koko tuotanto- ja toimitusketjun tarkoilla rutiineilla. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme asiaa laatu- ja tukijohtaja Peter Johanssonin kanssa, joka kertoo enemmän siitä, miten tämä työ tehdään.

– Avain todella luotettavien tuotteiden valmistamiseen on varmistaa laatu mahdollisimman laajalti mahdollisimman varhaisesta vaiheesta asti. Ensinnäkin on tärkeää tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka ovat ISO 9000 -laatusertifioituja ja joilla on sama näkemys toimituksista ja laadusta kuin CTC:llä. Valitsemme toimittajat huolella ja harjoitamme jatkuvaa vuoropuhelua heidän kanssaan, jotta voimme poistaa mahdolliset ongelmat. Olemme tehneet monien toimittajiemme kanssa yhteistyötä 40–50 vuotta, Peter kertoo.

Arvioi ja testaa
Ennen kuin CTC alkaa kehittää uutta tuotetta, se palaa takaisin edelliseen hankkeeseen arvioidakseen, mitä asioita on mahdollista parantaa. Sen jälkeen tehdään projektisuunnitelmat ja riskianalyysit, että kaikki on 100-prosenttisesti kunnossa ennen käynnistysnapin painamista. Kun tuotanto käynnistyy, tuotteille tehdään useita testejä eri testausasemilla.

– Asennamme ja koekäytämme kunkin tuotteen, ennen kuin se lähetetään asiakkaillemme. Tämä ei koske pelkästään laitteistoa, vaan ajamme tuotetta useita syklejä varmistaaksemme, että ohjelmisto tarkoitetulla tavalla kaikissa tilanteissa. Kun testaus on valmis, tuote saa sarjanumeron, joka skannataan ja tallennetaan yhdessä testituloksen kanssa, Peter selittää.

Kaikki tuotteet ovat jäljitettävissä
Kun tuote lopulta myydään, asentaja yhdistää sarjanumeron osoitteeseen, johon tuote on asennetaan. Lopuksi kaikki dokumentoidaan CTC:llä.

– Valvomme hyvin kaikkia tuotteitamme, minkä vuoksi valmistusvirheitä tehdään harvoin. Jos näin kuitenkin käy, voimme toimia ennaltaehkäisevästi asiakkaitamme kohtaan, koska voimme jäljittää kaikki tuotteemme sarjanumeroiden avulla.

100 % asiakastyytyväisyystakuu
Ne, jotka ostavat lämpöpumpun CTC:ltä, saavat kaupan päälle niin sanotun 100 % asiakastyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa, että jos lämpöpumppu ei täytä sille asetettuja odotuksia, kauppa voidaan peruuttaa 100 päivän sisällä asennuksesta – edellyttäen, että lämpöpumppu on ostettu ja asennettu CTC:n hyväksymän ja valtuutetun LVI-asentajan toimesta.