Sören on tyytyväinen, kun tuotanto kukoistaa

Sören on tyytyväinen, kun tuotanto kukoistaa

2016-11-30

Tässä on Sören Myrup, yksi CTC:n kokeneimmista asentajista, joka on työskennellyt yrityksessä vuodesta 1999 lähtien. Silloin, juuri ennen vuosituhannen vaihdetta, kattilat muodostivat suurimman osan toiminnasta lämpöpumppujen saadessa pysytellä tuotanto-osaston pienessä nurkassa. Mutta sitä mukaa, kun lämpöpumppujen suosio kasvoi, ne levittäytyivät yhä laajemmalle tuotanto-osastolla.

Sören työskentelee nykyään enimmäkseen lämpöpumppujen asennuksen ja juottamisen parissa. Pitkän kokemuksensa ansiosta hänellä on laaja tietämys tuotannon useimmista osista ja tarvittaessa hän pystyy avustamaan lähes kaikissa tehtävissä.

– Sinun on kuljettava työpisteiden välillä sen mukaan, mitä on pyydetty – mutta mukavaahan se vain on, koska näin työstä tulee vaihtelevampaa. Kun olet työskennellyt näinkin kauan, sinusta tulee vähän jokapaikanhöylä, hän sanoo.

17 työvuoden jälkeen Sören viihtyy yrityksessä edelleen kuin kala vedessä ja antaa siitä suuren kiitoksen myös työkavereilleen. Parhaiten hän viihtyy päivinä, jolloin tuotanto käy kierroksilla, ja sitä on todella saanut kokea viime aikoina.

– Työ on mukavinta silloin, kun sitä on paljon. Pidän siitä tunteesta, kun on pidettävä nopeaa tahtia, että saamme toimitettua kaiken sen mitä olemme suunnitelleetkin.

Tasapainottavasti Sörenillä on myös vapaa-ajanharrastus, jossa tahti on hieman verkkaisempi.

– Pidän vaeltamisesta ja haaveilen tekeväni sen joskus Ruotsin tuntureilla. Luonnonrauha ja upea tunturiluonto vetävät minua puoleensa, sanoo Sören hymyillen.