Ympäristöystävällinen ja joustava – näin EnergyFlex toimii

Ympäristöystävällinen ja joustava – näin EnergyFlex toimii

2017-01-03

CTC:n lämpöpumppu toimitetaan aina toiminnolla, jota kutsumme EnergyFlexiksi ja joka tarkoittaa, että asiakas voi liittää minkä tahansa lämmönlähteen lämpöpumppuunsa. Se ei maksaa ylimääräistä, vaan on aina vakiovarusteena. Tässä blogikirjoituksessa kerromme lisää eduista.

– Asiakas voi yhdistää ja täydentää lämmitysjärjestelmäänsä lähes kaikella lämmitykseen liittyvällä: aurinkolämmöllä, lisäsäiliöillä, vesivaipallisella kamiinalla sekä puu-, sähkö-, pelletti- ja jopa kaasukattiloilla. Se on helppo tehdä eikä se vaadi hankalia järjestelmäratkaisuja, kertoo CTC/Enertech AB:n teknisen tuotekehityksen johtaja Joachim Carlsson.

Ohjaa kaikkea yhdestä paikasta
Joachimin neuvo on aloittaa lämpöpumpusta. Sen jälkeen voit yhdistää ja täydentää lämmitysjärjestelmääsi käytännöllisesti katsoen kaikella, mikä liittyy lämmitykseen.

– Kaikkea ohjataan yhdestä paikasta värillisen kosketusnäytön kautta.

Esimerkkejä tärkeimmistä toiminnoista:

  • Valvoo lämpöpumpun kaikkia toimintoja.
  • Sallii yksilölliset säädöt.
  • Näyttää halutut arvot, kuten lämpötilat, käyttöajat, energiankulutuksen ja vikailmoitukset yksinkertaisella ja jäsennellyllä tavalla. Tämä helpottaa asetuksia ja vianmääritystä.
  • Tunnistaa automaattisesti kytketyt järjestelmät.
Ympäristövaatimukset tulevat lisääntymään
– EnergyFlex on tulosta määrätietoisesta, ympäristöystävällisyyteen painottuneesta kehitystyöstä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä ympäristöystävällisempiä tuotteita, eikä vähiten siksi, että EU on ilmoittanut ympäristövaatimusten tiukentumisesta lähivuosina, sanoo Joachim.

– Koska olemme suhteellisen pieni yritys, kehitystyömme prosessit ovat yksinkertaisia ja joustavia. EnergyFlex on hyvä esimerkki määrätietoisesta kehitystyöstä, jossa on panostettu ympäristöystävällisyyteen.