Vakuutus ja takuu

Valitse varmat CTC tuotteet

Jopa 6 vuoden joustava turvavakuutus!

Sisältää 3 vuoden tehdastakuun ja 3 vuoden vakuutusturvan, joka antaa kokonaisuudessaan 6 vuoden turvan yksityishenkilölle. Turvakuutuksen edellytyksenä on kotivakuutus, joka sisältää LVI-turvan. CTC 6 vuoden turva astuu voimaan , kun tuote on rekisteröity kotisivuillamme.  Juridiselle henkilölle sisältyy 5 vuoden turva. Varmista asentajaltasi, että lämpöpumppusi on rekisteröity.

Juridinen henkilö

Juridisillehenkilöille, kuten yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille, sisältyy 3 vuoden tuotetakuun lisäksi 2 vuoden lisäturvavakuutus, yhteensä 5 vuotta. Näiden 5 vuoden kuluttua Arctic ottaa sinuun yhteyttä ja tarjoaa sinulle vakuutuksen ottamista vuosittain, kunnes ilma/vesilämpöpumppusi on 16 vuotta vanha tai maalämpöpumppusi täyttää 18 vuotta, mikä antaa sinulle jopa 18 vuoden turvan. (koskee asennuksia, jotka on asennettu if. 2017-06-01).

Lisätietoja ja tarkemmat ehdot turvavakuutuksesta saat osoitteesta Arctic, Puh. 09-4245 1661.

Takuu

Kaikille tuotteille myönnetään rakenne-, valmistus- tai materiaalivirheiden osalta 3 vuoden takuu asennuspäivästä. Katso myös takuuehdot, jotka löydät tuotteen käsikirjasta.

Turvavakuutus on lisä kotivakuutukseen, joka sisältää konevahingot. Turvavakuutus korvaa lämpöpumppuasennuksesi omavastuun ja ikävähennyksen, mikäli konevauriot ovat korvattavissa.

Turvavakuutus on voimassa sillä ehdolla, että asennuksen suorittaa rekisteröidyn yrityksen asentaja.

Lue lisää takuusta täältä

Lisätietoja ja tarkemmat ehdot turvavakuutuksesta saat osoitteesta Arctic, Puh. 09-4245 1661.

Jopa 6 vuoden joustava turvavakuutus!

12 vuoden kuumavesitakuu

CTC:n lämpöpumput ja sisäyksiköt on varustettu hyväksi havaitulla ja tehokkaalla tekniikalla lämpimän veden tuottamiseen. Siksi annamme 12 vuoden takuun tuotteen lämminvesivaihtimen vesivuodon varalta.

Takuu kattaa seuraavat tuotteet: CTC GSi 600, CTC GS 600, CTC EcoZenith i255, CTC EcoZenith i555 Pro, CTC EcoZenith i360 ja CTC EcoVent i360F.

Termi "lämmönvaihdin" sisältää myös "kierukka" CTC EcoZenith i255- ja CTC EcoZenith i555 Pro -tuotteissa. Takuu ei kata taajuusmuuttajan tai silmukan ulkopuolisia vuotoja, kuten kytkentöjä ja muita oheiskomponentteja. Takuu ei kata ympäröivien komponenttien aiheuttamia vuotoja taajuusmuuttajassa tai silmukassa tai epänormaalia toimintaa, josta ei ole määrätty käyttöohjeessa.

12 vuoden kuumavesitakuu