EnergyFlex - lämmitysjärjestelmän sydän

EnergyFlex - lämmitysjärjestelmän sydän

EnergyFlexin avulla voit liittää lämpöpumppuun jopa kymmenen eri lämmönlähdettä tai muuta laitetta. Lämpöpumpusta tulee todella talosi sydän.

- Voit liittää ja täydentää lämmitysjärjestelmääsi melkein millä tahansa, mitä vain voit ajatella. Se on helppo toteuttaa eikä vaadi monimutkaisia järjestelmäratkaisuja", sanoo Joachim Carlsson, CTC/Enertech AB:n teknisen kehityksen johtaja.

Nämä ovat esimerkkejä laitteista, joita voit liittää lämpöpumppuun: 

Aurinkolämmitys
Lisäsäiliöt
Vesivaippainen liesi
Puukattila
Sähkökattila
Pellettikattila
Kaasukattila
Jäähdytys, ac

Ohjaa lämpöpumppua yhdestä paikasta

Joachim Carlssonin neuvo on aloittaa lämpöpumpulla. Sitten voit helposti liittää ja täydentää lämmitysjärjestelmääsi melkein millä tahansa saatavilla olevalla lämmöllä.

- Kaikkea ohjataan yhdestä paikasta värikosketusnäytön kautta. 

Esimerkki EnergyFlexin toiminnasta:

  • Valvoo kaikkia lämpöpumpun toimintoja.
  • Tekee yksilölliset asetukset.
  • Näyttää lämpötilat, toiminta-ajat, energiankulutuksen ja mahdolliset hälytykset yksinkertaisesti ja jäsennellysti. Se helpottaa asetuksia ja vianmääritystä.
  • Tunnistaa automaattisesti liitetyt järjestelmät.

Painopisteenä ympäristö

- EnergyFlex on tulosta määrätietoisesta kehitystyöstä, jonka johtavana periaatteena on ympäristöystävällisyys. Pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä ympäristöystävällisempiä tuotteita, eikä vähiten siksi, että EU on todennut, että ympäristövaatimukset lisääntyvät tulevina vuosina.

- Koska olemme suhteellisen pieni yritys, kehitysprosessimme ovat yksinkertaisia ja sujuvia. EnergyFlex on hyvä esimerkki määrätietoisen kehitystyön tuloksesta, jossa keskitytään ympäristöystävällisyyteen.Lämmitä allas lämpöpumpulla

Julkaistu: 2023-01-01