Tietoja CTC:stä

Yli 90-vuotias yrityksemme työskentelee aktiivisesti kestävän ja fossiilisista polttoaineista riippumattoman yhteiskunnan eteen. Kehitämme ja valmistamme kaikki tuotteemme Ruotsissa. Laaja tuotevalikoimamme sisältää maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja, pellettikattiloita, puukattiloita jne.

Juuremme ulottuvat aina vuoteen 1923, jolloin aloitimme ruotsalaisten kotien lämmityksen. Tunnetuin tuotteemme ovat vihreät kattilamme, jotka lämmittävät miljoonia kotitalouksia ympäri Eurooppaa. Valmistimme ensimmäisenä lämmityskattilan, jossa on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, ja lanseerasimme ensimmäisenä ilma-vesilämpöpumput. Siksi ei ole liioiteltua sanoa, että olemme alan edelläkävijöitä.

CTC on yksi Euroopan johtavia lämmitystuotteiden valmistajia. Toimimme Smoolannissa ja kuulumme yhdessä Bentonen, Turboflamen ja Osby Parcan kanssa Enertech AB konserniin, jolla on maailmanlaajuinen myyntiedustus.

Arvoinamme ovat turvallisuus, laatu ja kestävyys!

Meillä on toimintaa suuressa osassa maailmaa

Ympäristö ja laatu

CTC työskentelee aktiivisesti kestävän ja fossiilisista polttoaineista riippumattoman yhteiskunnan eteen. CTC edistää kestävää kehitystä kehittämällä energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita, ehkäisemällä saastumista ja kuluttamalla energiaa vastuullisesti.

Tietoja kierrätyksestä:

Asianmukaista hävittämistä varten pakkaus on toimitettava kierrätyskeskukseen tai jälleenmyyjälle. Kaikissa lämpöpumpuissa on kierrätettäviä osia. Voit auttaa tässä ottamalla yhteyttä asentajaasi, tai voit mennä suoraan kierrätysasemalle. On tärkeää, että pumpun kylmäaine, kompressoriöljy ja elektroniikka kierrätetään oikein. Myös CTC: n muut tuotteet on kierrätettävä. Ota yhteyttä asentajaan, jos et ole varma miten.

CTC:llä on ISO9001:2008-laatusertifikaatti. Se näkyy kaikessa toiminnassamme. Toimimme aina selkeän laatukäytännön ja tavoitejohtamisen mukaisesti. Tavoitejohtaminen tuo tavoitteet käytännön tasolle. Kun kaikki tietävät, mitä ja miksi tehdään, voidaan siirtää vuoriakin!

Lataa ISO Certificate 9001

Lataa ISO Certificate 14001

Meidän historiamme

– Yli 90 vuotta lämmitystekniikkaa