CTC EcoLogic Pro/Family

CTC EcoLogic Pro/Family

CTC EcoLogic Pro/Family on ainutlaatuinen ohjausjärjestelmä, joka valvoo ja ohjaa CTC:n lämpöpumppuja, huippulämpöä, puskurisäiliöitä, allasta, viilennystä jne. automaattisesti.

CTC EcoLogic Pro pystyy ohjaamaan ja valvomaan jopa kymmentä lämpöpumppua. Valittavana on kuusi erilaista perusjärjestelmää, mikä mahdollistaa useimpien kattiloiden ja vesikiertoisten patterijärjestelmien yhteensovittamisen. Ohjaus hoitaa nykyisen kattilan päälle- ja poiskytkennän täysin automaattisesti, priorisoi lämpimän käyttöveden tuotannon tai lämmityksen tarpeen mukaan ja pystyy ohjaamaan jopa neljää lämmityspiiriä.

CTC EcoLogic Family on hieman yksinkertaisempi malli, joka pystyy ohjaamaan enintään kahta lämpöpumppua kahdessa eri lämmityspiirissä, mikä riittää useimpiin koteihin.

CTC EcoLogic on varustettu sisäänrakennetulla tehovahdilla, summahälytyksellä ja lämpimän käyttöveden priorisoinnilla. Voit kirjata käyttötiedot ja päivittää ohjelman USB-liitännän kautta. Lisäksi CTC EcoLogic on ohjattavissa Internetin kautta tai tekstiviesteillä (valinnainen), tai siihen voidaan muodostaa yhteys etätietokoneella (DUC).

CTC EcoLogicissa on suuri ja selkeä 4,3 tuuman värikosketusnäyttö. Käyttötiedot, pitkän aikavälin arvot ja omat asetukset ovat helposti ja loogisesti luettavissa. Lisäksi voit kirjata käyttötiedot ja päivittää ohjelman USB-liitännän kautta.

CTC EcoLogicissa on epätavallisen loogisia lisävarusteita, sitä voidaan ohjata tekstiviesteillä tai yhdistää pääjärjestelmään lisävarusteella CTC BMS/Internet. CTC SmartControl on sarja älykkäitä antureita, jotka valvovat lämpötilaa, ilmankosteutta ja hiilidioksidipitoisuutta ja pitävät lämmityksen, lämpimän käyttöveden ja ilmanvaihdon tason optimaalisena.

CTC EcoLogic – looginen ja itsestään selvä valinta!

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä