CTC Varastovaraajat

CTC Varastovaraajat

Kierukka- ja varastovaraajat 300-750 litraa

CTC:n varastovaraajat toimivat mainiosti lähes minkä tahansa lämmönlähteen kanssa. Saatavana on useita malleja ja kokoja, ja lisäksi niitä voi yhdistellä useimpien lämmitysjärjestelmien ja kiinteistöjen mukaan. Varaajien tehokas polyuretaani-/mineraalivillaeristys pitää energiahävikin minimissä.

CTC Varastovaraaja 1 kierukalla lämpimän käyttöveden tehokkaaseen lämmitykseen.
Saatavana on kolme kokoa: 300, 500 ja 750 litraa, ja viisi erilaista mallia. CTC varaajat sisältävät lämmitysjärjestelmänvettä lämpimän käyttöveden sijaan. Lämpöpumpun käyttö on aina optimaallista ja käytössä on aina tuoretta, lämmintä käyttövettä. Lämmin käyttövesi kuumennetaan lämmönsiirtokierukoilla, jotka lämmitysvesi kuumentaa tehokkaasti säiliön sisällä.

CTC 300/20 -säiliön tilavuus on 300 litraa, ja sen sisällä on 20 metrin lämmönsiirtokierukka. CTC 500/25–50 -säiliön tilavuus on 500 litraa, ja sen sisällä on yksi tai kaksi 25 metrin lämmönsiirtokierukkaa. CTC 750/50–75 -säiliön tilavuus on 750 litraa, ja sen sisällä on kaksi tai kolme 25 metrin lämmönsiirtokierukkaa.

CTC 300/20 riittää normaalikokoisen omakotitalon lämpimän käyttöveden tarpeeseen. CTC 500 riittää jopa 10 asunnon ja CTC 750 jopa 15 asunnon lämpimän käyttöveden tarpeeseen. Mikäli lämmintä vettä tarvitaan enemmän, säiliöitä voi kytkeä peräkkäin.

CTC Varastovaraaja 2 - varastointisäiliötä lämminvesivaraukseen. Varastovaraajia on saatavana kolmea eri kokoa: 300, 500 ja 750 litraa. Varaajia voi kytkeä toisiinsa varauskapasiteetin lisäämiseksi.

Puulämmityksessä tarvitaan varastovaraaja siksi, että puukattila tuottaa yleensä energiaa enemmän kuin sitä samaan aikaan käytetään. Säiliön suuruus riippuu talon koosta ja käytössä olevan puukattilan tyypistä. Nyrkkisääntönä voi pitää, että nykyaikaisen puulämmitteisen kattilan yhteyteen tarvittava varaustilavuus on yleensä vähintään 1500 litraa.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä