CTC GS

CTC GS

Edullisempia lämpöpumppuja, joissa on käyttöveden lämmitys ja hiljainen kierukkakompressori

CTC GS -lämpöpumput hyödyntävät alan uusinta tekniikkaa, ja lämpimän käyttöveden tuotto on omaa luokkaansa. Energiankulutuksen minimoimiseksi malleissa on A-luokan kiertovesipumput ja erittäin tehokas eristys. CTC GS -lämpöpumput soveltuvat sekä patteri - että lattialämmitys järjestelmiin, ja ne voivat ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä.

Ohjausautomatiikkaa käytetään 4,3”:n värillisellä kosketusnäytöllä, jonka selkeiden teksti- ja merkkitoimintojen avulla on helppo säätää lämpötilaa ja lämpimän veden tuotantoa tai hakea järjestelmän käyttötietoja.

Tehokkaan, elektronisella paisuntaventtiilillä varustetun kylmäainepiirin ja kierukkakompressorin ansiosta CTC GS -lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä. Mahdollisimman hiljaisen käytön takaamiseksi, kompressori ja muut jäähdytyskomponentit on koteloitu erilliseen äänieristettyyn yksikköön.

Muun muassa irrotettavan kylmämoduulin, helposti käytettävän anturiliitännän ja ilmanvaihtolaitteiston ansiosta järjestelmän asentaminen on helppoa ja joustavaa. Syöttökaapeli ja menovesianturi on asennettu jo tehtaalla. Järjestelmään kuuluva magneettisuodatin pitää lisäksi pattereissa kiertävän veden puhtaana.

EnergyFlex mahdollistaa myös muiden lämmönlähteiden liittämisen lämpöpumppujärjestelmään CTC GS -lämpöpumppuja voi käyttää myös tehokkaana lämmönlähteenä uima-altaalle. CTC EcoComfort -lisälaitteiston avulla porakaivon viileyttä voi hyödyntää kesällä talon jäähdyttämiseen.

Lisävarusteena saatavan CTC Internet -sovittimen ja CTC Connect+ sovelluksen avulla lämpöpumppua voi ohjata kätevästi älypuhelimesta. CTC GS -lämpöpumpuissa on lisäksi VentReady-valmius älykkäiden ilmastointi- ja automaatiolisävarusteiden kytkentään. Nämä lisävarusteet löydät nimellä CTC SmartControl. Ohjausyksikkö optimoi lämmityksen, ilmanvaihdon ja lämpimän käyttöveden tuotannon langattomien lämpötila-, ilmankosteus- ja hiilidioksidiantureiden perusteella.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä