CTC EL

CTC EL

tehokkaat jopa 50 kW:n sähkökattilat

CTC EL 36/50 on itsestään selvä valinta suuriin kiinteistöihin tai oiva lisälämmönlähde suuren lämpöpumppuasennuksen rinnalla. Kattiloiden kompakti koko 370 x 500 x 650/950 varmistaa sopimisen useimpiin asennuksiin.

Kattiloiden teho on säädettävissä seitsemänportaisesti. Kattilan tehoa voidaan pienentää rajoittamalla portaiden määrää. CTC EL 36/50 on varustettu elektronisella ohjausjärjestelmällä OX 2001. Yksikkö koostuu kahdesta piirikortista, jossa on kaikki liitännät 230 V:n jännitteelle, elektroniikka ohjaus- ja säätötoiminnoille sekä 8 ledin näyttö.

Jos CTC EL 36/50 -sähkökattilaa halutaan käyttää CTC-lämpöpumppujen kanssa, se onnistuu helpoiten automaattisen, luotettavan ja vähän huoltoa vaativan CTC EcoLogic PRO -ohjausjärjestelmän avulla.

CTC EcoLogic PRO ohjaa yhden tai usean lämpöpumpun toimintaa ja valvontaa. Ohjausyksikkö ohjaa CTC EL 36/50 -sähkökattilan kytkentää ja katkaisua täysin automaattisesti. CTC EcoLogic PRO voi asettaa etusijalle lämmön tai lämpimän käyttöveden tuottamisen sekä ohjata jopa neljää erilaista shunttijärjestelmää.

CTC EL 36/50 poistuu tuotannosta vaiheittain ja korvataan Osby Parca EL 36/50 Eco.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Varaa ilmainen kotikäynti täyttämällä alla olevat tiedot – ja saat parempaa lämpötaloutta.

Fill in the information below to send a quote.

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä

Hangon Sähkö Oy

Lähteentie 4

10960 Hanko

020-793 9700

carsten.werner@hangonsahko.fi

http://www.hangonsahko.fi

579 km