CTC EcoZenith 500

CTC EcoZenith 500

Hybridivaraaja, jossa sisäänrakennettu älykäs ohjaus

Hybridivaraaja CTC EcoZenith i550 Pro voi ohjata kaikkia yhden tai useamman lämmitysjärjestelmän komponentteja: aurinkolämpö, allaslämmitys, lisä LKV, puskuritankit, sähkö-, puu-, öljy-, kaasu- ja pellettikattilat. Lisäksi se osaa ohjata useita erityyppisiä lämpöpumppuja ja valita niistä taloudellisimman vaihtoehdon. Tässä hybridivaraajassa on siis todella älykäs teknologia, joka säästää sinulta mm. aikaa.

CTC EcoZenith i550 Pro hybridivaraaja antaa riittävästi lämmintä käyttövettä. 22 litran virtaamalla (suihkussa käynti kuluttaa keskimäärin 15 litraa minuutissa) tuotto on yli 600 litraa 40 ˚C lämmintä käyttövettä. CTC EcoZenith i550 Pro on vain 1,7 m korkea ja asennettavissa sen ansiosta mataliin tiloihin. Se mahtuu sisään vakiolevyisestä 800mm ovesta, joten erityisjärjestelyjä ei sen puolesta tarvitse tehdä hybridivaraajan asentamista varten.

Huippulaadukas hybridivaraaja, jossa sisäänrakennettu älykäs ohjaus


CTC EcoZenith i550 Pron sivuilla on useita liitäntöjä. Tämä mahdollistaa siistin ja yksinkertaisen asennuksen sekä laitteiston laajentamisen tulevaisuudessa. Täydennä CTC-lämpöpumpuilla tai -kattiloilla, jolloin mahdollisuudet joustavan lämmitysjärjestelmän rakentamiseen ovat rajattomat. Jos haluat liittää aurinkolämmön, CTC EcoZenith i550 Pro on varustettu aurinko-ohjauksella ja 10 m aurinkokierukalla.

CTC EcoZenith i550 Pro on varustettu kahdella sähkövastuksella, joiden kokonaisteho on 18 kW. Lisävarusteena on saatavana ylimääräinen 9 kW sähkövastus, jolloin tehoksi saadaan peräti 27 kW.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä