CTC EcoZenith i250

CTC EcoZenith i250

Joustava sisäyksikkö, josta on saatavana kaksi erikorkuista versiota, joissa sisäänrakennettu lämpöpumpunohjaus.

Joustava sisäyksikkö kosketusnäytöllä ja EnergyFlexillä. Tehokas ja monipuolinen sisäyksikkö kahtena eri korkeutena.

CTC EcoZenith i250 on tehokas sisäyksikkö, jossa on sisäänrakennettu lämpöpumppuohjaus. Saat täydellisen lämpöpumppujärjestelmän asentamalla sen yhdessä ilma/vesilämpöpumpun CTC EcoAir 406-410 tai 610M-622M kanssa. Jos haluat mieluummin maa-, kallio- tai vesistölämmön, valitse CTC EcoPart 406-412.

CTC EcoZenith i250 takaa lämpimän käyttöveden ilman legionellabakteerivaaraa. (Ratkaisumme tuottaa lämmintä vettä sitä mukaa, kun sitä käytetään.)

CTC EcoZenith i250 soveltuu käytettäväksi erilaisissa lämmitysjärjestelmissä: yksi- tai kaksiputkijärjestelmä lämpöpattereille ja konvektoreille sekä lattialämmitykseen. Lisävarusteena saatavalla shunttiryhmällä 2 voit ohjata kahta eri lämmityspiiriä.

CTC EcoZenith i 250:n tekniikan ansiosta lämpö jakautuu nyt paljon tasaisemmin. Lämpöpatterit ja lattialämmitys pysyvät aina oikean lämpöisinä shunttiautomatiikan ansiosta. Koska menoveden lämpötila on tasainen, sinun ei tarvitse kuunnella laajentumisesta aiheutuvia häiritseviä napsahduksia lattiassa ja patteriverkoston putkistoissa.

Nyt voit nauttia viilennyksestä myös kesällä, täydentämällä CTC Comfortilla (passiivinen jäähdytysyksikkö yhdessä CTC EcoPartin kanssa), jossa käytetään porakaivon viileyttä.

EnergyFlexin avulla voit täydentää järjestelmää muilla energianlähteillä. Kahden kätevän liitännän avulla voit yhdistää aurinkolämpöön tai antaa vesivaipallisen kamiinan luoda lisälämpöä. Liitä se uima-altaaseen ja voit nauttia uimisesta lämpimässä vedessä.

Ilmoitetut Ecodesign-tiedot (asteikko A+++...G) ovat voimassa yhdessä lämpöpumpun kanssa.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä