CTC EcoZenith i350

CTC EcoZenith i350

Tehokas sisäyksikkö. josta on saatavana kaksi erikorkuista mallia, jotka antavat runsaasti mahdollisuuksia ja joissa on sisäänrakennettu lämpöpumpunohjaus.

CTC EcoZenith i350 on varustettu samalla erittäin tehokkaalla käyttöveden lämmitystekniikalla kuin CTC GSi 12 -kalliolämpöpumppu. Yhdessä CTC EcoAir- tai CTC EcoPart -lämpöpumpun kanssa se tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä ollen siten luokkansa paras.

CTC EcoZenith i350 on tehokas sisäyksikkö, jossa on sisäänrakennettu lämpöpumppuohjaus. Saat täydellisen lämpöpumppuratkaisun, kun asennat sen yhdessä tehokkaiden ilma-vesilämpöpumppujen, CTC EcoAir 406-408 / 610M-622M, kanssa. Jos haluat mieluummin, maa-,kallio- tai vesistölämmön, valitse CTC EcoPart 406-412.

Uuden tehokkaan ja energiahäviöt minimoivan eristyksen ja erittäin tehokkaiden säädettävien ilma-vesilämpöpumppujen ansiosta laitteen SCOP-arvot ovat erittäin korkeat.

CTC EcoZenith i350 -laitteella on sama valkoinen tyylikäs muotoilu kuin maalämpöpumpuillamme, joten se sopii useimpiin tiloihin. Valitse sisäyksikön korkeus, joka sopii kotiisi. Valittavana on kaksi eri korkeutta. Matalassa mallissa putkiliitännät ovat laitteen yläosassa ja korkeassa mallissa laitteen pohjassa.
Värillisen 4,3 tuuman kosketusnäytön symbolit ovat selkeät ja valikot suomenkieliset, joten lämmön ja lämpimän käyttöveden säätäminen tai käyttötietojen noutaminen onnistuu helposti. Sisäänrakennettu automatiikka on ulkoilmaohjattu, ja se ottaa huomioon sekä sisä- että ulkolämpötilan. CTC EcoZenith i350 -laitteen vakiotoimintona on kahden erillisen lämmityspiirin ohjaus. CTC Internet -sovittimen ja CTC Connect+ -sovelluksen avulla voit ohjata lämpöpumppua kätevästi älypuhelimestasi.

Ilmoitetut Ecodesign-tiedot (asteikko A+++...G) ovat voimassa yhdessä lämpöpumpun kanssa.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä