CTC EcoZenith i550 Pro

CTC EcoZenith i550 Pro

Hybridivaraaja, jossa sisäänrakennettu älykäs ohjaus

CTC EcoZenith i550 Pro voi ohjata kaikkia yhden tai useamman lämmitysjärjestelmän komponentteja: aurinkolämpö, allaslämmitys, lisä LKV, puskuritankit, sähkö-, puu-, öljy-, kaasu- ja pellettikattilat. Lisäksi se osaa ohjata useita erityyppisiä lämpöpumppuja ja valita niistä taloudellisimman vaihtoehdon.

CTC EcoZenith i550 Pro antaa riittävästi lämmintä käyttövettä. 22 litran virtaamalla minuutissa tuotto on yli 600 litraa 40 ˚C lämmintä käyttövettä. CTC EcoZenith i550 Pro on vain 1,7 m korkea ja asennettavissa sen ansiosta mataliin tiloihin.

CTC EcoZenith i550 Pron sivuilla on useita liitäntöjä. Tämä mahdollistaa siistin ja yksinkertaisen asennuksen sekä laitteiston laajentamisen tulevaisuudessa. Täydennä CTC-lämpöpumpuilla tai -kattiloilla, jolloin mahdollisuudet joustavan lämmitysjärjestelmän rakentamiseen ovat rajattomat. Jos haluat liittää aurinkolämmön, CTC EcoZenith i550 Pro on varustettu aurinko-ohjauksella ja 10 m aurinkokierukalla.

CTC EcoZenith i550 Pro on varustettu kahdella sähkövastuksella, joiden kokonaisteho on 18 kW. Lisävarusteena on saatavana ylimääräinen sähkövastus, jolloin tehoksi saadaan peräti 27 kW.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Varaa ilmainen kotikäynti täyttämällä alla olevat tiedot – ja saat parempaa lämpötaloutta.

Lähetä tarjous täyttämällä alla olevat tiedot.

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä