CTC lämpöpumput nimetty Hyvä valinta 2020

CTC lämpöpumput nimetty Hyvä valinta 2020

2020-10-05

Kolme lämpöpumppuamme on luokiteltu "Hyvä valinta 2020"  Folksam vakuutusyhtiön suorittamassa suuressa lämpöpumppuvertailussa. Se tarkoittaa, että ne menestyivät testissä erinomaisesti ja ovat tuotteita joita vakuutusyhtiö suosittelee.

– Tämä tuntuu todella hyvältä. Folksamin testit ovat tosi tarkkoja ja tulos paljastaa, että olemme olleet oikeassa, kun olemme panostaneet resurssimme laatuun ja tuotekehittelyyn. Se palkitaan nyt, sanoo Mats Lindgren, CTC;n markkinointi- ja myyntijohtaja.

Kokonaisuudessaan Folksam vertaili 68 eri lämpöpumppua, jossa kriteerinä olivat tehokkuus, ympäristö, toimintavarmuus ja takuu. Kaikki vertailussa olleet pumput saavat hyväksyttävän kouluarvosanan, mutta jotkut nousivat korkeammille sijoille pisteissä ja saavat näin ollen luokituksen "Hyvä valinta 2020" 

Kokonaisuudessaan 20 lämpöpumppua sai merkinnän "Hyvä valinta 2020" joista 3 oli CTC valmistamia lämpöpumppuja,
maalämpöpumppu CTC GSi 612, ilma/vesi lämpöpumppu CTC EcoAir 614M ja sisäyksikkö CTC EcoZenith i350.

– Lämpöpumppu on suhteellisen suuri investointi, eikä aina ole helppoa löytää oikeaa valintaa, lämpöpumppuviidakossa. Sitä paitsi erilaisilla pumpuilla on erilainen teho riippuen ympäristöstä. Tämän vuoksi halusimme tällä testillä helpottaa asiakkaita löytämään kunnollisen ja toimivan lämpöpumpun, sanoo Erik Arvidsson, Folksamin vahinkotarkastaja lehti tiedotteessaan.

Mitä tarkoittaa "Hyvä valinta 2020"

Saadakseen merkinnän "Hyvä valinta 2020" täytyy lämpöpumpun sijoittua korkeille pisteille vertailussa ja näinollen se voidaan katsoa hyväksi valinnaksi, koskien tehokkuutta, ympäristöä, toimintavarmuutta ja takuuta. 

Lue lisää Folksamin lämpöpumppu vertailusta, folksam.se/varmepump