Maalämpöpumppu suuriin taloihin ja rakennuksiin

Maalämpöpumppu suuriin taloihin ja rakennuksiin

CTC GSi 16 -malli sopii myös suuriin rakennuksiin.
- Se tuottaa vuodessa yli viisi kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa", sanoo CTC:n markkinointi- ja myyntijohtaja Mats Lindgren.

CTC:n suosittu CTC GSi -maalämpöpumppu lanseerattiin uutena, suurempana 4-16 kW:n mallina.

- Olemme nostaneet rimaa entisestään CTC GSi 16:lla. Sen hyötysuhde on erittäin korkea, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan tuotteen etenkin kaikille, jotka haluavat investoida ympäristöystävälliseen energiaan. 

Yli 300 litraa kuumaa vettä

CTC GSi 16 on varustettu tehokkaalla vedenlämmittimellä, joka tuottaa yli 300 litraa kuumaa vettä. Invertteriohjattu kompressori mukautuu talon tehontarpeeseen, ja lämpöpumppu on erittäin hiljainen, koska kompressori ja jäähdytyskomponentit on suljettu erilliseen äänieristettyyn yksikköön.


GSi-sarjan vuotuinen lämpökerroin (SCOP) on 5,5. SCOP on lyhenne sanoista Seasonal Coefficient of Performance, ja se mittaa lämpöpumpun suorituskykyä. 5,5 on selvä parannus verrattuna GS-sarjaan, jonka SCOP oli 5,0, Mats Lindgren sanoo:


- Korkean SCOP-arvon ansiosta lämpöpumppu täyttää helposti parhaan saatavilla olevan energiamerkinnän eli EU:n energiamerkintäluokan A+++ vaatimukset. Käyttäjä voi täydentää lämpöpumppua myös muilla energialähteillä, kuten aurinkolämmityksellä tai puukattilalla.

Ohjaus matkapuhelimen kautta

CTC jatkaa sitoutumistaan nykyaikaiseen teknologiaan, ja kuten edeltäjäänsä CTC GSi 12:ta, myös CTC GSi 16:ta voidaan ohjata matkapuhelimella ilmaisen myUplink-sovelluksen avulla.


- Uudessa lämpöpumpussa yhdistyvät korkea suorituskyky ja nykyaikaiset ominaisuudet, joita nykykuluttajat vaativat. Käyttäjä säästää sekä energiaa että rahaa ja voi samalla hallita lämpöpumppua täysin digitaalitekniikan ansiosta", Mats Lindgren sanoo.

Julkaistu: 2018-10-15