Tehokkaat maalämpöpumput, joilla on merkitystä


CTC:n maalämpöpumpulla voit säästää jopa 85 % lämmityskustannuksissa. Maalämpöpumppu hyödyntää kallioon, maaperään ja vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa. Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO₂-päästöjä.

Tämän energialähteen käyttämiseksi, porakaivoon, maaperään tai vesistöön asetetaan nestetäytteinen kollektoriputki. Kallioon porataan 100-250 metrin syvyinen reikä ja maaperään tai vesistöön asetetaan 300-700 metriä pitkä keruuputkisto. Varastoitunutta aurinkoenergiaa hyödynnetään lämmittämään putkissa kiertävä neste. Neste virtaa lämpöpumpun läpi, jossa kompressori nostaa sen lämpötilaa kylmäaineen ja lämmönvaihtimen avulla suljetussa järjestelmässä. Sen jälkeen lämpöpumppu jakaa lämmön talon lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen.

Taloudellista ja turvallista: CTC:n maalämpöpumpulla voit säästää jopa 85 % lämmityskustannuksissa. Säästät rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja lämpöpumppu lisää kiinteistösi arvoa.
Mukavaa ja joustavaa: CTC-lämpöpumppu ei vaadi käytännössä ollenkaan ylläpitoa, ja EnergyFlexin ansiosta se on helposti täydennettävissä muilla lämmitysmuodoilla, kuten aurinkolämmöllä tai vesitakalla.
Ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa: Maalämpöpumppu hyödyntää kallioon, maaperään ja vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa.Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO₂-päästöjä.
Made in Sweden
Kehitämme ja valmistamme tuotteemme tehtaallamme Smålandissa emmekä tingi laaduntarkkailusta ja innovoinnista.
Tyytyväisyystakuu!

Meidän Maalämpö

CTC EcoPart i600M

Tyylikäs, älykäs ja kompakti sarja kierroslukuohjattuja kalliolämpöpumppuja, jotka voidaan mukauttaa lämpimän käyttöveden tuotantoon.
CTC EcoPart i600M

CTC GSi 600

Tyylikäs, älykäs ja energiatehokas sarja kierroslukuohjattuja maalämpöpumppuja.
CTC GSi 600

CTC GS 600

Tyylikäs, älykäs ja energiatehokas sarja edullisia lämpöpumppuja, jotka lämmittävät talon ja lämpimän käyttöveden start/stop-toiminnolla (on/off-tyyppi) varustetulla hiljaisella scroll-kompressorilla.
CTC GS 600

CTC EcoHeat 400

Hiljainen ja tehokas vuoristolämpöpumppu, jossa on kosketusnäyttö ja EnergyFlex. 6–12 kW:n tehonsa puolesta se täyttää omakotitalon lämmöntarpeen täydellisesti.
CTC EcoHeat 400

CTC EcoPart 600M

Kierroslukuohjatut ja kompaktinkokoiset maalämpöpumput, mallit 612 ja 616
CTC EcoPart 600M

CTC EcoPart 400

Sarja tehokkaita, kompakteja 6–17 kW:n lämpöpumppuja, jotka täyttävät omakotitalon tai pienen teollisuuskiinteistön lämmöntarpeen.
CTC EcoPart 400

CTC EcoPart 400 Pro/Basic

3-vaiheinen kiinteistölämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu ohjaus
CTC EcoPart 400 Pro/Basic

Kuinka paljon säästät lämpöpumpulla!

Maalämpöpumput
Maalämpöpumppu on tehokas lämmitysmuoto
Maalämpöpumpun asennus on järkevä ratkaisu tehokkaaseen kiinteistön lämmitykseen. Maalämpöpumppumme ovat valmistettu tehokkaaseen ja helppoon talon ja käyttöveden lämmitykseen, sekä huonetilojen viilentämiseen. CTC maalämpöpumpulla pienennät energikustannuksia ja energianlähde on kuluton ja ympäristöystävällinen. Maalämpöpumpun asennus on järkevää taloudellisesti ja ympäristöystä vällisesti.

Maalämmön edut
Maalämpöpumpun etuja on huolettomuus ja toimintavarmuus. Maalämpöpumppu hoitaa itsensä ja nostaa talosi arvoa.
Maalämpöpumppu käyttää aurinkoenergiaa, jota on varastoitunut maaperään tai vesistöön.
Energia, jota käytetään on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa pienentämään hiilidioksiidipäästöjä.
CTC maalämpöpumpulla saavutat jopa 85 % säästöt lämmityskustannuksistasi.
Maalämpöön voit myös yhdistää muita lämmitysmuotoja, kuten esim. aurinkolämmön.

Kuinka maalämpöpumppu toimii?
Maalämpöpumppu käyttää maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa talon lämmitykseen. Tämän tehokkaan energiaresurssin käyttöön, tarvitaan nesteellä täytetty kollektori, ts. lämmönkeruupiiri maahan tai vesistöön. Porakaivon syvyys vaihtelee sijainnin ja talon energiatarpeen mukaan 100–300 m ja keruupiiri 300–800 m. Kollektorissa kiertävä neste lämpiää varastoituneesta aurinkoenergiasta ja kiertää maalämpöpumpun kautta, jossa lämmönvaihdin siirtää energian kylmäaineeseen ja kompressori nostaa lämpötilan talon lämmitykseen sopivaksi. Lämpöpumpun ohjausautomatiikka huolehtii siitä, että huonelämpötila ja käyttöveden lämpötila on aina sopiva.

CTC maalämpöpumppu – järkevä valinta
Maalämpöpumpun asennus on aina hyvä vaihtoehto. Kun valitset CTC maalämpöpumpun huomaat pian, kuinka paljon lämmityskulut laskevat.
Maalämpöpumpun investointikuluihin vaikuttaa kiinteistön sijainti, energiantarve ja maapohja.
Onko sinulla kysyttävää maalämmöstä tai maalämpöpumpuistamme?
Ota yhteyttä valtuutettuihin jälleenmyyjiin. He osaavat auttaa sinua maalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa ja antavat myös tarjouksen maalämpöpumpun asennuksesta.