Maalämpö

Maalämpö

CTC:n maalämpöpumpulla voit säästää jopa 85 % lämmityskustannuksissa. Maalämpöpumppu hyödyntää kallioon, maaperään ja vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa. Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO₂-päästöjä.

Tämän energialähteen käyttämiseksi, porakaivoon, maaperään tai vesistöön asetetaan nestetäytteinen kollektoriputki. Kallioon porataan 100-250 metrin syvyinen reikä ja maaperään tai vesistöön asetetaan 300-700 metriä pitkä keruuputkisto. Varastoitunutta aurinkoenergiaa hyödynnetään lämmittämään putkissa kiertävä neste. Neste virtaa lämpöpumpun läpi, jossa kompressori nostaa sen lämpötilaa kylmäaineen ja lämmönvaihtimen avulla suljetussa järjestelmässä. Sen jälkeen lämpöpumppu jakaa lämmön talon lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen.

Tuotteet

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä

Maalämpöpumput
Maalämpöpumppu on tehokas lämmitysmuoto
Maalämpöpumpun asennus on järkevä ratkaisu tehokkaaseen kiinteistön lämmitykseen. Maalämpöpumppumme ovat valmistettu tehokkaaseen ja helppoon talon ja käyttöveden lämmitykseen, sekä huonetilojen viilentämiseen. CTC maalämpöpumpulla pienennät energikustannuksia ja energianlähde on kuluton ja ympäristöystävällinen. Maalämpöpumpun asennus on järkevää taloudellisesti ja ympäristöystä vällisesti.

Maalämmön edut
Maalämpöpumpun etuja on huolettomuus ja toimintavarmuus. Maalämpöpumppu hoitaa itsensä ja nostaa talosi arvoa.
Maalämpöpumppu käyttää aurinkoenergiaa, jota on varastoitunut maaperään tai vesistöön.
Energia, jota käytetään on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa pienentämään hiilidioksiidipäästöjä.
CTC maalämpöpumpulla saavutat jopa 85 % säästöt lämmityskustannuksistasi.
Maalämpöön voit myös yhdistää muita lämmitysmuotoja, kuten esim. aurinkolämmön.

Kuinka maalämpöpumppu toimii?
Maalämpöpumppu käyttää maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa talon lämmitykseen. Tämän tehokkaan energiaresurssin käyttöön, tarvitaan nesteellä täytetty kollektori, ts. lämmönkeruupiiri maahan tai vesistöön. Porakaivon syvyys vaihtelee sijainnin ja talon energiatarpeen mukaan 100–300 m ja keruupiiri 300–800 m. Kollektorissa kiertävä neste lämpiää varastoituneesta aurinkoenergiasta ja kiertää maalämpöpumpun kautta, jossa lämmönvaihdin siirtää energian kylmäaineeseen ja kompressori nostaa lämpötilan talon lämmitykseen sopivaksi. Lämpöpumpun ohjausautomatiikka huolehtii siitä, että huonelämpötila ja käyttöveden lämpötila on aina sopiva.

CTC maalämpöpumppu – järkevä valinta
Maalämpöpumpun asennus on aina hyvä vaihtoehto. Kun valitset CTC maalämpöpumpun huomaat pian, kuinka paljon lämmityskulut laskevat.
Maalämpöpumpun investointikuluihin vaikuttaa kiinteistön sijainti, energiantarve ja maapohja.
Onko sinulla kysyttävää maalämmöstä tai maalämpöpumpuistamme?
Ota yhteyttä valtuutettuihin jälleenmyyjiin. He osaavat auttaa sinua maalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa ja antavat myös tarjouksen maalämpöpumpun asennuksesta.