Tehokkaat maalämpöpumput, joilla on merkitystä


CTC:n maalämpöpumpulla voit säästää jopa 85 % lämmityskustannuksissa. Maalämpöpumppu hyödyntää kallioon, maaperään ja vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa. Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO₂-päästöjä.

Tämän energialähteen käyttämiseksi, porakaivoon, maaperään tai vesistöön asetetaan nestetäytteinen kollektoriputki. Kallioon porataan 100-250 metrin syvyinen reikä ja maaperään tai vesistöön asetetaan 300-700 metriä pitkä keruuputkisto. Varastoitunutta aurinkoenergiaa hyödynnetään lämmittämään putkissa kiertävä neste. Neste virtaa lämpöpumpun läpi, jossa kompressori nostaa sen lämpötilaa kylmäaineen ja lämmönvaihtimen avulla suljetussa järjestelmässä. Sen jälkeen lämpöpumppu jakaa lämmön talon lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen.

Taloudellista ja turvallista: CTC:n maalämpöpumpulla voit säästää jopa 85 % lämmityskustannuksissa. Säästät rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja lämpöpumppu lisää kiinteistösi arvoa.
Mukavaa ja joustavaa: CTC-lämpöpumppu ei vaadi käytännössä ollenkaan ylläpitoa, ja EnergyFlexin ansiosta se on helposti täydennettävissä muilla lämmitysmuodoilla, kuten aurinkolämmöllä tai vesitakalla.
Ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa: Maalämpöpumppu hyödyntää kallioon, maaperään ja vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa.Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO₂-päästöjä.
Made in Sweden
Kehitämme ja valmistamme tuotteemme tehtaallamme Smålandissa emmekä tingi laaduntarkkailusta ja innovoinnista.
Tyytyväisyystakuu!

Meidän Maalämpö

CTC EcoPart i600M

Maalämpöpumppu niille, joilla on matalat katot pumpun sijoituspaikassa. Tai jos tarvitset paljon kuumaa vettä poreammeisiin tai pitkiin ja usein toistuviin suihkuihin. EcoPart i600M:ssä ei ole kuumavesisäiliötä, mikä voi olla etu, jos haluat sen sijaan investoida suureen kuumavesisäiliöön pumpun viereen. Lue lisää lämminvesivaraajistamme!
CTC EcoPart i600M

CTC GSi 600

Tehokkain maalämpöpumppumme, joka mukauttaa lämmön kotiisi ja tuottaa uutta lämmintä vettä kulutuksen kasvaessa! Käyttäjäystävällisen ja selkeän kosketusnäytön ansiosta sitä on helppo hallita. Voit myös liittää pumpun matkapuhelimeesi, jolloin voit esimerkiksi hyödyntää lisäenergiaa silloin, kun sähkön hinta on alhaisimmillaan.
CTC GSi 600

CTC GS 600

Hieman yksinkertaisempi maalämpöpumppu huviloille ja rivitaloille. GS 600 ei ole kierroslukuohjattu, mutta se on silti vankka ja luotettava. Täydennä sähkölämmittimellä, joka käynnistyy todella kylminä päivinä. Liitä pumppu matkapuhelimeesi älykästä sähkönhinnan ohjausta varten.
CTC GS 600

CTC EcoHeat 400

Tämä on maalämpöpumppu niille, jotka asettavat suuria vaatimuksia mukavuudelle ja haluavat tasaisen sisälämpötilan. EcoHeat 400 on täysin äänetön. Soveltuu kotitalouksille, joiden lämpimän veden tarve on hieman pienempi. Tuottaa tuoretta lämmintä vettä käytön mukaan, mikä tarkoittaa, että lämmin vesi ei koskaan seiso paikallaan ja vanhene.
CTC EcoHeat 400

CTC EcoPart 600M

Kompakti pumppu maalämpö-, merilämpö- tai maalämpöpumppuun, joka soveltuu mataliin kattoihin, joissa lämpöpumppu sijaitsee. Tai jos haluat liittää pumpun puupolttimeen tai muihin yksiköihin. EcoPartissa ei ole kuumaveden valmistusta eikä sisäänrakennettua ohjausta, joten maalämpöpumppu on helppo vaihtaa yksinkertaisesti.
CTC EcoPart 600M

CTC EcoPart 400

Yksinkertainen maalämpöpumppu, jossa ei ole lämpimän veden valmistusta tai sisäänrakennettua ohjausta ja joka sopii huvilaan tai pieneen teollisuuskiinteistöön. Pumppu on saatavana kuudessa koossa. Se ei ole kierroslukuohjattu, vaan se kytkeytyy päälle ja pois päältä. Vankka ja kompakti, se sopii erinomaisesti sinne, missä perinteinen lämpöpumppu on liian korkea.
CTC EcoPart 400

CTC EcoPart 400 Pro/Basic

Porrastettu maalämpöpumppu teollisuudelle ja suuremmille kiinteistöille, jossa on sisäänrakennettu ohjaus ja erillinen lämpimän veden valmistelu. Saatavana Basic- ja Pro-versiona. Pro voi ohjata lämmitys-, jäähdytys-, lämminvesi- ja ilmastointijärjestelmiä. Pumppua on saatavana kolmessa koossa, ja se voi toimia yksin tai se voidaan liittää yhteen jopa viiden yksikön kanssa.
CTC EcoPart 400 Pro/Basic
Maalämpöpumput
Maalämpöpumppu on tehokas lämmitysmuoto
Maalämpöpumpun asennus on järkevä ratkaisu tehokkaaseen kiinteistön lämmitykseen. Maalämpöpumppumme ovat valmistettu tehokkaaseen ja helppoon talon ja käyttöveden lämmitykseen, sekä huonetilojen viilentämiseen. CTC maalämpöpumpulla pienennät energikustannuksia ja energianlähde on kuluton ja ympäristöystävällinen. Maalämpöpumpun asennus on järkevää taloudellisesti ja ympäristöystä vällisesti.

Maalämmön edut
Maalämpöpumpun etuja on huolettomuus ja toimintavarmuus. Maalämpöpumppu hoitaa itsensä ja nostaa talosi arvoa.
Maalämpöpumppu käyttää aurinkoenergiaa, jota on varastoitunut maaperään tai vesistöön.
Energia, jota käytetään on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa pienentämään hiilidioksiidipäästöjä.
CTC maalämpöpumpulla saavutat jopa 85 % säästöt lämmityskustannuksistasi.
Maalämpöön voit myös yhdistää muita lämmitysmuotoja, kuten esim. aurinkolämmön.

Kuinka maalämpöpumppu toimii?
Maalämpöpumppu käyttää maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa talon lämmitykseen. Tämän tehokkaan energiaresurssin käyttöön, tarvitaan nesteellä täytetty kollektori, ts. lämmönkeruupiiri maahan tai vesistöön. Porakaivon syvyys vaihtelee sijainnin ja talon energiatarpeen mukaan 100–300 m ja keruupiiri 300–800 m. Kollektorissa kiertävä neste lämpiää varastoituneesta aurinkoenergiasta ja kiertää maalämpöpumpun kautta, jossa lämmönvaihdin siirtää energian kylmäaineeseen ja kompressori nostaa lämpötilan talon lämmitykseen sopivaksi. Lämpöpumpun ohjausautomatiikka huolehtii siitä, että huonelämpötila ja käyttöveden lämpötila on aina sopiva.

CTC maalämpöpumppu – järkevä valinta
Maalämpöpumpun asennus on aina hyvä vaihtoehto. Kun valitset CTC maalämpöpumpun huomaat pian, kuinka paljon lämmityskulut laskevat.
Maalämpöpumpun investointikuluihin vaikuttaa kiinteistön sijainti, energiantarve ja maapohja.
Onko sinulla kysyttävää maalämmöstä tai maalämpöpumpuistamme?
Ota yhteyttä valtuutettuihin jälleenmyyjiin. He osaavat auttaa sinua maalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa ja antavat myös tarjouksen maalämpöpumpun asennuksesta.