Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin
Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

Etsi jälleenmyyjä

Seuraavan sukupolven ilma-vesilämpöpumput


CTC:n ilma-vesilämpöpumpun avulla voit säästää jopa 75 % lämmityskustannuksista.
Käytetty energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO₂-päästöjä.


CTC:n valikoimassa on kahdentyyppisiä ilma-vesilämpöpumppuja: kierroslukuohjattuja ja start/stop-toiminnolla varustettuja lämpöpumppuja.

CTC EcoAir 600 -sarjassa on ilma-vesilämpöpumppuja, joissa on kierroslukuohjattu kompressori ja jotka mukautuvat talon tehontarpeeseen. Kun tarvitaan lisää lämpöä tai lämmintä vettä, lämpöpumpun teho kasvaa. Vastaavasti pumpun kierrosluku laskee, kun lämmitystä tarvitaan vähemmän.

CTC EcoAir 400 on perinteinen ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää talon ja lämpimän käyttöveden start/stop-toiminnolla varustetulla kompressorilla. Perinteinen on/off-lämpöpumppu on hieman kierroslukuohjattua lämpöpumppua edullisempi, mutta tuo toisaalta sen tuomat säästöt ovat hieman pienemmät.

Ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa: Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ilman lämpöenergiaa lämmitykseen ja käyttöveden lämmitykseen. Asennus on helppoa, koska se ei edellytä porausreikää eikä kierukoita maahan. Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO2-päästöjä.
Taloudellista ja turvallista:CTC:n ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa.Säästät rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja lämpöpumppu lisää kiinteistösi arvoa.
Taloudellista ja turvallista: CTC-lämpöpumppu ei vaadi käytännössä ollenkaan ylläpitoa, ja Energyflexin ansiosta se on helposti täydennettävissä muilla lämmitysmuodoilla, kuten aurinkolämmöllä tai vesitakalla.
Tyytyväisyystakuu!
Made in Sweden - Kehitämme ja valmistamme tuotteemme tehtaallamme Smålandissa emmekä tingi laaduntarkkailusta ja innovoinnista.
Saat aina EnergyFlexin, kun investoit CTC:n lämpöpumppuun! EnergyFlex tarkoittaa, että CTC-lämpöpumppusi on alusta alkaen valmistautunut täydentämään helposti lähes kaikkea lämmitystä.
myUplink CTC - mobiilisovellus, jonka avulla voit helposti seurata ja muuttaa lämmitysjärjestelmän asetuksia. Lataa sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.

Meidän Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

CTC EcoAir 700M

Kierroslukuohjatut ilma-vesilämpöpumput, jotka hyödyntävät luonnollista kylmäainetta.
CTC EcoAir 700M

CTC EcoAir 600M

Tämä ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä omakotitaloihin että hieman suurempiin kiinteistöihin. Sitä on saatavana kolmessa koossa, ja minkä tahansa valitsetkin, saat joustavan ja älykkään pumpun, joka mukautuu talosi energiantarpeeseen ja jonka energiankäyttö optimoidaan joka päivä.
CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 400

Yksinkertainen ilma-vesilämpöpumppu, jota käytetään usein pellettikattilan tai puunpolton täydentäjänä. Tai jos vain kiinteistön ulkopuolella oleva pumppu on vaihdettava. Luotettava lämpöpumppu, johon liittyy pienempi investointi kuin useisiin muihin malleihin.
CTC EcoAir 400

CTC CombiAir

Rivitalossa tai pienemmässä huvilassa asuvat saavat CombiAirin avulla tehokkaan ja nopeussäädettävän lämpöpumpun, joka CombiAir tarjoaa myös jäähdytystä, mikä voi olla tervetullutta kuumina kesäpäivinä.
CTC CombiAir

Ilma-vesi lämpöpumput, parasta laatuaOletko ajatellut hankkia ilma-vesi lämpöpumpun kotiisi? CTC tarjoaa suuren valikoiman ilma/vesi lämpöpumppuja erilaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Ilma/vesi lämpöpumppu siirtää ilmassa olevan energian talon ja käyttöveden lämmitykseen, joka pienentää lämmityskustannuksia. Koska porakaivoa tai maapiiriä ei tarvita se on yksinkertainen ja helppo asentaa. Valikoimamme kattaa ilma/vesi lämpöpumput, joko invertteri tai on/off ohjauksella. Haluatko sinäkin pienentää lämmityskustannuksiasi? Lue lisää energiatehokkaista ja korkealaatuisista ilma/vesi lämpöpumpuista alla olevasta tekstistä.

Korkealaatuiset ilma-vesilämpöpumput kestävätCTC EcoAir 600
Tämä uusi ilma-vesilämpöpumppusarja on saanut invertteriohjatun kompressorin, joka mukautuu talon lämmitystarpeeseen. Kun tarvitaan enemmän lämpöä tai lämmintä-käyttövettä, nostaa lämpöpumppu tehoa ja kun tarve on pienempi, lämpöpumpun teho laskee. Huoletonta ja vaivatonta, joten voit keskittyä muihin asioihin kuin lämmityksen hoitamiseen.

CTC EcoAir 400
Tämä toinen ilma/vesi lämpöpumppusarja on normaali (on/off-tyyppinen). Tavallinen on/off lämpöpumppu on vähän halvempi mutta antaa hieman pienemmät säästöt kuin invertteri ohjatut pumput. Ilma/vesi lämpöpumppumme ovat tarkkaan testattuja, jotta voimme taata sinulle pitkän ja turvallisen investoinnin. Mitä etuja saat, kun asennat ilma/vesi lämpöpumpun?

Lämpöpumppu on myös ekonomisesti kestävä


CTC lämpöpumpulla säästät jopa 75 % lämmityskustannuksistasi. Säästöä alkaa kertymään heti ja samalla talosi arvo nousee. Kuinka suuri säästö on, riippuu talosi sijainnista, nykyisestä lämmitys-muodosta ja pohjaratkaisusta. Huono pohjaratkaisu ja puutteellinen eristys, voi huonontaa ilma/vesi lämpöpumpun tehokkuutta. Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen lämpöpumpun tarpeeseesi ja laskemme minkälaiset säästöt voit saavuttaa.

CTC lämmitysjärjestelmä tuo huolettomuutta
Oikean lämpöpumpun valinta on tärkeää, mutta myös oikean asennusliikkeen valinta on ratkaisevassa asemassa. Kun päätät investoida CTC lämpöpumppuun, saat myös ammattimaisen asennuksen järjestelmällesi ja toimintavarmuuden vuosiksi eteenpäin. Me autamme sinua laitteiston sijoituspaikan määrittelyssä, jotta saat ilma/vesi lämpöpumpustasi parhaan hyödyn. Muista huolehtia laitteiston rekisteröinnistä saadaksesi CTC turvan, joka on voimassa 6 vuotta. Rekisteröinti tehdään kotisivuillamme ctclampo.fi

Ota yhteyttä saadaksesi maksuttoman kotikäynnin


Tulemme mielellämme kotiisi kertomaan lisää, kuinka voit säästää lämmityskuluissa. Tarjoamme suuren valikoiman ilma/vesi lämpöpumppuja, joista löytyy valinta useimpiin tarpeisiin.