Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin
Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

Etsi jälleenmyyjä

Seuraavan sukupolven ilma-vesilämpöpumput


CTC:n ilma-vesilämpöpumpun avulla voit säästää jopa 75 % lämmityskustannuksista.
Käytetty energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO₂-päästöjä.


CTC:n valikoimassa on kahdentyyppisiä ilma-vesilämpöpumppuja: kierroslukuohjattuja ja start/stop-toiminnolla varustettuja lämpöpumppuja.

CTC EcoAir 600 -sarjassa on ilma-vesilämpöpumppuja, joissa on kierroslukuohjattu kompressori ja jotka mukautuvat talon tehontarpeeseen. Kun tarvitaan lisää lämpöä tai lämmintä vettä, lämpöpumpun teho kasvaa. Vastaavasti pumpun kierrosluku laskee, kun lämmitystä tarvitaan vähemmän.

CTC EcoAir 400 on perinteinen ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää talon ja lämpimän käyttöveden start/stop-toiminnolla varustetulla kompressorilla. Perinteinen on/off-lämpöpumppu on hieman kierroslukuohjattua lämpöpumppua edullisempi, mutta tuo toisaalta sen tuomat säästöt ovat hieman pienemmät.

Ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa: Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ilman lämpöenergiaa lämmitykseen ja käyttöveden lämmitykseen. Asennus on helppoa, koska se ei edellytä porausreikää eikä kierukoita maahan. Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO2-päästöjä.
Taloudellista ja turvallista:CTC:n ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa.Säästät rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja lämpöpumppu lisää kiinteistösi arvoa.
Taloudellista ja turvallista: CTC-lämpöpumppu ei vaadi käytännössä ollenkaan ylläpitoa, ja Energyflexin ansiosta se on helposti täydennettävissä muilla lämmitysmuodoilla, kuten aurinkolämmöllä tai vesitakalla.
Tyytyväisyystakuu!
Made in Sweden - Kehitämme ja valmistamme tuotteemme tehtaallamme Smålandissa emmekä tingi laaduntarkkailusta ja innovoinnista.
Saat aina EnergyFlexin, kun investoit CTC:n lämpöpumppuun! EnergyFlex tarkoittaa, että CTC-lämpöpumppusi on alusta alkaen valmistautunut täydentämään helposti lähes kaikkea lämmitystä.
myUplink CTC - mobiilisovellus, jonka avulla voit helposti seurata ja muuttaa lämmitysjärjestelmän asetuksia. Lataa sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.

Meidän Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M on sarja kierroslukuohjattuja 2,5 – 22 kW:n tehoisia lämpöpumppuja, jotka säätävät toimintaansa rakennuksessa vuodenaikojen mukaan vaihtelevien tehontarpeiden mukaan. Mallit: 610M, 614M, 622M.
CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 400

CTC EcoAir 400 -sarjan ilma-vesilämpöpumput toimivat 6–17 kW:n tehoalueella. Malli: 406-420
CTC EcoAir 400

CTC CombiAir

Kierroslukuohjattujen ilma/vesilämpöpumppujen sarja, joka mukautuu automaattisesti talosi lämmitystarpeeseen vuoden aikana. Täydellisen huonelämpötilan saavuttamiseksi ne pystyvät tuottamaan sekä lämmitystä että viilennystä.
CTC CombiAir

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla