Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

Ilma-vesilämpöpumppu = säästöä lämmityskuluihin

Ilma-vesilämpöpumppu mahdollistaa jopa 75 prosentin säästöt lämmityskuluissa. Käytettävä energia on ilmaista ja ympäristöystävällistä. Siksi ilma-vesilämpöpumppu auttaakin vähentämään CO₂-päästöjä.

CTC:n valikoimassa on kahdentyyppisiä ilma-vesilämpöpumppuja: kierroslukuohjattuja ja start/stop-toiminnolla varustettuja lämpöpumppuja.

CTC EcoAir 600 -sarjassa on ilma-vesilämpöpumppuja, joissa on kierroslukuohjattu kompressori ja jotka mukautuvat talon tehontarpeeseen. Kun tarvitaan lisää lämpöä tai lämmintä vettä, lämpöpumpun teho kasvaa. Vastaavasti pumpun kierrosluku laskee, kun lämmitystä tarvitaan vähemmän.

CTC EcoAir 400 on perinteinen ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää talon ja lämpimän käyttöveden start/stop-toiminnolla varustetulla kompressorilla. Perinteinen on/off-lämpöpumppu on hieman kierroslukuohjattua lämpöpumppua edullisempi, mutta tuo toisaalta sen tuomat säästöt ovat hieman pienemmät.

Tuotteet

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä

Ilma-vesi lämpöpumput, parasta laatuaOletko ajatellut hankkia ilma-vesi lämpöpumpun kotiisi? CTC tarjoaa suuren valikoiman ilma/vesi lämpöpumppuja erilaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Ilma/vesi lämpöpumppu siirtää ilmassa olevan energian talon ja käyttöveden lämmitykseen, joka pienentää lämmityskustannuksia. Koska porakaivoa tai maapiiriä ei tarvita se on yksinkertainen ja helppo asentaa. Valikoimamme kattaa ilma/vesi lämpöpumput, joko invertteri tai on/off ohjauksella. Haluatko sinäkin pienentää lämmityskustannuksiasi? Lue lisää energiatehokkaista ja korkealaatuisista ilma/vesi lämpöpumpuista alla olevasta tekstistä.

Korkealaatuiset ilma-vesilämpöpumput kestävätCTC EcoAir 600
Tämä uusi ilma-vesilämpöpumppusarja on saanut invertteriohjatun kompressorin, joka mukautuu talon lämmitystarpeeseen. Kun tarvitaan enemmän lämpöä tai lämmintä-käyttövettä, nostaa lämpöpumppu tehoa ja kun tarve on pienempi, lämpöpumpun teho laskee. Huoletonta ja vaivatonta, joten voit keskittyä muihin asioihin kuin lämmityksen hoitamiseen.

CTC EcoAir 400
Tämä toinen ilma/vesi lämpöpumppusarja on normaali (on/off-tyyppinen). Tavallinen on/off lämpöpumppu on vähän halvempi mutta antaa hieman pienemmät säästöt kuin invertteri ohjatut pumput. Ilma/vesi lämpöpumppumme ovat tarkkaan testattuja, jotta voimme taata sinulle pitkän ja turvallisen investoinnin. Mitä etuja saat, kun asennat ilma/vesi lämpöpumpun?

Lämpöpumppu on myös ekonomisesti kestävä


CTC lämpöpumpulla säästät jopa 75 % lämmityskustannuksistasi. Säästöä alkaa kertymään heti ja samalla talosi arvo nousee. Kuinka suuri säästö on, riippuu talosi sijainnista, nykyisestä lämmitys-muodosta ja pohjaratkaisusta. Huono pohjaratkaisu ja puutteellinen eristys, voi huonontaa ilma/vesi lämpöpumpun tehokkuutta. Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen lämpöpumpun tarpeeseesi ja laskemme minkälaiset säästöt voit saavuttaa.

CTC lämmitysjärjestelmä tuo huolettomuutta
Oikean lämpöpumpun valinta on tärkeää, mutta myös oikean asennusliikkeen valinta on ratkaisevassa asemassa. Kun päätät investoida CTC lämpöpumppuun, saat myös ammattimaisen asennuksen järjestelmällesi ja toimintavarmuuden vuosiksi eteenpäin. Me autamme sinua laitteiston sijoituspaikan määrittelyssä, jotta saat ilma/vesi lämpöpumpustasi parhaan hyödyn. Muista huolehtia laitteiston rekisteröinnistä saadaksesi CTC turvan, joka on voimassa 6 vuotta. Rekisteröinti tehdään kotisivuillamme ctclampo.fi

Ota yhteyttä saadaksesi maksuttoman kotikäynnin


Tulemme mielellämme kotiisi kertomaan lisää, kuinka voit säästää lämmityskuluissa. Tarjoamme suuren valikoiman ilma/vesi lämpöpumppuja, joista löytyy valinta useimpiin tarpeisiin.