EnergyFlex antaa sinulle täyden valinnanvapauden tulevaisuudessa!

Yhdistä ja täydennä lämmitysjärjestelmääsi lähes kaikella lämmityksessä saatavilla olevilla lämmönlähteillä

EnergyFlex on ainutlaatuinen ratkaisu ja standardi kaikissa lämpöpumpuissamme ja sisämoduuleissamme. EnergyFlex tarkoittaa, että sinulla on aina vapaus liittää helposti muita lämmönlähteitä, altaita ja tankkeja kustannustehokkaalla tavalla yhteen ja samaan järjestelmään. Ympäristöystävällisen, taloudellisen ja joustavan lämmitysjärjestelmän perusta
on CTC-lämpöpumppu. Jos liität sitten yhden älykkäistä all-in-one-säiliöistämme, olet valmis kaikkeen - riippumatta siitä, onko kyseessä ilma/vesi tai  maalämpöpumput. Olemme CTC:ssä aina juhlineet joustavien järjestelmien periaatetta. Siksi saat EnergyFlexin aina edulliseen hintaan, kun sijoitat meiltä lämpöpumppuun. Ympäristöystävällisen EnergyFlexin perusta on lämpöpumppu.

Aloita nyt - täydennä myöhemmin

Aloita lämpöpumpulla. Sitten voit helposti liittää ja täydentää lämmitysjärjestelmääsi lähes kaikella lämmityksessä käytettävissä olevalla: aurinkolämpö, ​​lisäsäiliöt, takka, puu-, sähkö- ja pellettikattilat.

Vapaus joka ei maksa ylimääräistä

Mikä parasta, tämä joustavuus tulee ilman lisäkustannuksia. Se on vakiona kaikkien lämpöpumppujemme kanssa. Ilman vaivaa ja hankalia järjestelmäratkaisuja. Kytke vain virta päälle, hallitse ja ala nauttia. Ja säästä samalla rahaa.
Yhteinen nimittäjä on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, patterijärjestelmä tai lattialämmitys.

Kyllä, haluan tietää enemmän EnergyFlex järjestelmästä

Varaa kotikäynti – Ensimmäinen askel kohti parempaa lämmitystaloutta. Hienoa, että päätit ottaa ensimmäisen askeleen kohti parempaa lämmitystaloutta. Kun valitset lämpöpumpun CTC:ltä, valitset myös ammattimaisen asennuksen ja monia huolettomia vuosia tulevina vuosina. Tämä tarkoittaa, että voit viettää aikasi tekemällä asioita, joita haluaisit mieluummin tehdä – saat vapauden valita itse!

Täytä tietosi varataksesi ilmaisen kotikäynnin.