Optimoi lämmitysjärjestelmäsi


Kaikki CTC sisäyksiköt on varustettu ohjausautomatiikalla, joka ottaa huomioon talon lämmöntarpeen. Automatiikka huolehtii siitä, että tuotetaan aina oikea määrä lämpöä ja lämmintä käyttövettä. Automatiikkaa ohjataan värillisellä kosketusnäytöllä, aivan kuin älypuhelinta.

Ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa: Sisäyksikkö ohjaa lämpöpumppua, joka käyttää kallioon, maahan, vesistöön tai ilmaan varastoitunutta energiaa. Käytettävä energia on ilmaista, ympäristöystävällistä ja auttaa vähentämään CO2-päästöjä.
Taloudellista ja turvallista: CTC:n lämpöpumpulla ja sisäyksiköllä voit säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa. Säästät rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja lämpöpumppu lisää kiinteistösi arvoa.
Helppoa ja taloudellista: CTC-sisäyksikkö ei vaadi käytännössä ollenkaan ylläpitoa, ja Energyflexin ansiosta se on helposti täydennettävissä muilla lämmitysmuodoilla, kuten aurinkolämmöllä tai vesitakalla.
Made in Sweden
myUplink - en mobilapp där du enkelt kan övervaka och ändra inställningar i ditt värmesystem. Ladda ner appen gratis på App Store eller Google Play.
Saat aina EnergyFlexin, kun investoit CTC:n lämpöpumppuun! EnergyFlex tarkoittaa, että CTC-lämpöpumppusi on jo alusta alkaen valmistautunut täydentämään helposti lähes kaikkea lämmitykseen saatavilla olevaa.

Meidän Sisäyksikkö

CTC EcoZenith i360

Monien mahdollisuuksien tyylikäs, älykäs ja energiatehokas sisäyksikkö sisäänrakennetulla lämpöpumppuohjauksella
CTC EcoZenith i360

CTC EcoZenith i255

Vankka sisämoduuli, joka yhdistetään CTC EcoAir ilma-vesilämpöpumppuun tai CTC EcoPart maalämpöpumppuun. Sopii kotitalouksiin, joissa lämpimän veden tarve on hieman pienempi. Saatavana kahta eri korkeutta. Merkittävä etu on, että se on täysin äänetön.
CTC EcoZenith i255

CTC EcoZenith i555 Pro

Tämä sisätilamoduuli soveltuu sekä suurempiin taloihin, joissa on suuri lämpimän veden tarve, että pieniin vuokrataloihin. Se voi ohjata yhden tai useamman lämmitysjärjestelmän kaikkia komponentteja: aurinko- ja uima-allaslämmitystä, lisälämminvesi- ja puskurivaraajia, sähkö-, puu-, öljy-, kaasu- ja pellettikattiloita. Se voi jopa ohjata useita erityyppisiä lämpöpumppuja ja valita, mitä niistä käytetään parhaan taloudellisuuden saavuttamiseksi. Sisäänrakennetun älykkään ohjauksen ansiosta arjesta tulee helpompaa.
CTC EcoZenith i555 Pro