Ruotsalaista laatua vuodesta 1923

Tietoa meistä

Lähes 100 vuoden kokemuksella työskentelemme aktiivisesti kestävän ja fossiilivapaan yhteiskunnan puolesta. Kehitämme ja valmistamme kaikki tuotteemme Smålandissa. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman, kuten maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, sisätilamoduulit, varastosäiliöt jne.

Juuremme ulottuvat vuoteen 1923, jolloin aloimme lämmittää ruotsalaisia koteja. Vihreät kattilamme ovat tuottaneet lämpöä miljoonille kotitalouksille kaikkialla Euroopassa. Otimme ensimmäisenä käyttöön kattilat, joissa on sisäänrakennettu vedenlämmitys, ja lanseerasimme ensimmäisenä ilma-vesilämpöpumput. Ei siis ole liioiteltua sanoa, että olemme kehittäneet alaa.

CTC on yksi Euroopan johtavista lämmitystuotteiden valmistajista. Toimipaikkamme sijaitsee Smålandissa, ja yhdessä Bentone ja Turboflame kanssa olemme osa Enertech AB, jolla on myyntiä kaikkialla maailmassa.

CTC tarkoittaa turvallisuutta, laatua ja kestävyyttä!

Poster

Suomen lämpöpumppuyhdistys SULPUn jäsen.

Palveluksessasi - kokeneita asentajia ja jälleenmyyjiä eri puolilla maata, jotka ottavat täyden vastuun.

Ympäristö ja kestävä kehitys

Ympäristö ja kestävä kehitysYmpäristö/kestävä kehitys ISO-14001

Kestävillä tuote- ja järjestelmäratkaisuillamme pyritään jatkuvasti parantamaan ympäristöä ja vähentämään ympäristövaikutuksia. Siksi on myös luonnollista, että otamme aina ympäristönäkökohdat huomioon kaikessa toiminnassamme:

  • pysytään jatkuvasti ajan tasalla ympäristölainsäädännöstä ja noudatetaan sitä ylivoimaisesti.
  • kehittää, valmistaa ja markkinoida tuotteita, jotka ovat turvallisia, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ja jotka voidaan myös turvallisesti romuttaa tai kierrättää.
  • käyttää prosesseja ja työmenetelmiä, jotka minimoivat ympäristövaikutukset.

Tietoa kierrätyksestä

Pakkaukset on hävitettävä asianmukaisesti kierrätysasemalle tai jälleenmyyjälle. Kaikissa lämpöpumpuissa on osia, jotka on kierrätettävä. Voit ottaa yhteyttä asentajaan tai mennä itse kierrätysasemalle. On tärkeää, että pumpun jäähdytysneste, kompressoriöljy ja elektroniikka kierrätetään asianmukaisesti. Myös CTC:n muut tuotteet olisi kierrätettävä. Ota yhteyttä asentajaan, jos et ole varma kierrätysmenettelystä.

Laatu

Laatu ISO-9001

Rakennamme luottamusta asiakkaidemme kanssa varmistamalla, että tuotteemme ovat korkealaatuisia. Laatu kaikessa, mitä teemme, niin kehityksessä, tuotannossa, markkinoinnissa, myynnissä, palvelussa ja tuessa, on ratkaisevan tärkeää sekä asiakkaillemme että meille. Parannamme siksi jatkuvasti laatuamme seuraavin keinoin:

  • organisaatiota, laatujärjestelmiä ja työmenetelmiä tarkistetaan ja mukautetaan jatkuvasti tarpeisiin, saatuihin kokemuksiin, asiakkailta ja työntekijöiltä saatuihin tietoihin ja/tai viranomaisten vaatimuksiin.
  • toimitamme tuotteita, jotka toimivat eritelmän ja suorituskyvyn mukaisesti, ajallaan ja oikeassa määrässä.
  • täyttää tai ylittää asiakkaiden odotukset ja edut.

Lataa ISO-sertifikaatti

Laatu

Työskentele kanssamme

Enertech AB on yksi Euroopan johtavista lämmitystuotteiden valmistajista, ja sillä on edustus monissa maissa ympäri maailmaa. Yritys omistaa seuraavat tuotemerkit: CTC, Bentone ja Turboflame.
Meillä on 220 älykästä ja motivoitunutta työntekijää, jotka tarjoavat maailmalle kestäviä energiaratkaisuja. Kaikki kehitys ja valmistus tapahtuu Ljungbyssä. Työskentelemme ympäristössä, jossa on iloisia ja kunnianhimoisia työntekijöitä, lyhyet päätöksentekopolut ja korkeat ylärajat.

Etsimme aina kunnianhimoisia työntekijöitä Enertechille. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittää taitojasi, tietojasi ja luovuuttasi. Arvostamme tiimihenkeä, innovatiivisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja halua kehittyä jatkuvasti.

Haluatko myös työskennellä yhdessä Euroopan johtavista lämmitystuotteiden valmistajista ja kestävän tulevaisuuden puolesta?

Historiamme