Asuntosäiliöt varastoivat energiaa, kunnes sitä tarvitaan


CTC-energiavaraaja on kuin suuri termosastia, joka varastoi lämpöä käyttöhetkeen saakka. Lämmön ylläpitämiseen riittää yksi tai kaksi polttokertaa vuorokaudessa. Siten saat huomattavasti enemmän energiaa jokaisesta halosta. Energiavaraajamme sopivat käytännössä kaikentyyppisille energianlähteille.

Meidän Energiavaraaja - CTC

CTC AT Varastovaraajat

Säiliö voidaan yhdistää maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, jos veden ja/tai lämpimän veden tarve on suuri. Silmukkasäiliöt lämpimän käyttöveden tehokkaaseen lämmitykseen, 300-750 litraa, ja tilavuuden säiliöt lämpimän veden varastointiin, 300-1000 litraa.
CTC AT Varastovaraajat

Säästä rahaa ja luontoa energiavaraajalla


Energiavaraajan avulla on helppo varmistaa, että huonelämpötila pysyy tasaisena ja että kodissa riittää lämmintä käyttövettä. Energiavaraaja on kuin suuri termosastia, joka varastoi lämpöä käyttöhetkeen saakka ja jonka ansiosta saat huomattavasti enemmän energiaa jokaisesta halosta. Siksi se on sekä taloudellinen että ekologinen investointi kodin lämmitykseen.

Energiavaraaja sopii eri lämmitysmuodoille


CTC-energiavaraajat sopivat käytännössä kaikentyyppisille lämmitysmuodoille, esimerkiksi ilma-vesilämpöpumpulle, maalämpöpumpulle, sähkökattilalle tai puukattilalla. Erityisesti puulämmittäjälle energiavaraaja on tarpeellinen hankinta: puukattila tuottaa lämpöä käytännössä aina enemmän kuin lämpöä kulutetaan. Eri lämmitysmuotojen rinnakkaiskäyttö ei ole CTC:n energiavaraajan käytön kannalta ongelma.

Energiavaraajan avulla tasainen lämpötila vaivattomasti


CTC:n energiavaraajan ansiosta lämmön ylläpitämiseen riittää yksi tai kaksi polttokertaa vuorokaudessa. Lämpö pysyy siis tasaisena ympäri vuorokauden ilman jatkuvaa lämmityslaitteiden säätelyä. Tämä säästää sekä aikaa että vaivaa.