Icon

CTC CombiAir

Rivitalossa tai pienemmässä huvilassa asuvat saavat CombiAirin avulla tehokkaan ja nopeussäädettävän lämpöpumpun, joka CombiAir tarjoaa myös jäähdytystä, mikä voi olla tervetullutta kuumina kesäpäivinä.

CTC CombiAir on uusi sarja tehokkaita kierroslukuohjattuja ilma/vesilämpöpumppuja, jotka on kehitetty erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon. CTC CombiAir on saatavana neljässä eri koossa, 6 kW - 16 kW. CTC CombiAir on erittäin helppo asentaa. Lämpöpumput käyttävät ulkoilmaa energianlähteenään, joten maahan ei tarvita lämpökaivoja tai putkistoa.

Kierroslukuohjattu kompressori mukautuu talon lämmöntarpeen mukaan vuoden aikana. Kun tarvitaan lisää lämpöä tai lämmintä käyttövettä, lämpöpumpun teho kasvaa. Vastaavasti kierrosluku laskee, kun lämmitystä tarvitaan vähemmän. Tämän ansiosta lämpöpumpun tuottama säästö on aina mahdollisimman suuri.

Lämpöpumppu on tarkoitettu liitettäväksi vesikiertoisiin lämmityspiireihin, ja se tuottaa lämmintä käyttövettä ja hoitaa lämmityksen sekä viilennyksen. Kylmimpinä vuodenaikoina (-20 °C) CTC CombiAir pystyy tuottamaan jopa 58 °C menoveden lämpötilan, joka riittää sekä lämmitykseen että lämpimälle käyttövedelle.
Vuoden lämpiminä päivinä, kehittynyt viilennystoiminto tarjoaa erittäin miellyttävän huonelämpötilan.

CTC CombiAirissa on puhaltimen automaattinen tehonsäätö. Lisäksi CTC CombiAirissa on ”hiljainen käynti” -toiminto, joka mahdollistaa ajastuksen, kun äänitason on oltava vieläkin matalampi.

Lämmityspiiristä riippuen CTC CombiAiria voidaan ohjata eri tavoin. Lämpöpumppua ohjataan joko sisäyksiköllä CTC EcoZenith i360 tai ohjainyksiköillä CTC EcoLogic L/M.
CTC EcoLogicia käytetään ensisijaisesti silloin, kun olemassa olevaa laitteistoa halutaan täydentää CTC CombiAirilla. Nämä älykkäät ohjainyksiköt valvovat ja ohjaavat automaattisesti CTC:n lämpöpumppuja, huippulämpöä, varaajia, aurinkoa, uima-allasta jne.
Jos CTC CombiAir asennetaan yhdessä CTC EcoZenith i360 -sisäyksikön kanssa, saat täydellisen lämmitys-/viilennys- ja lämminvesijärjestelmän. CTC EcoZenith i360:ssä on sisäänrakennettu lämpöpumpun ohjaus ja se on varustettu samalla erittäin tehokkaalla käyttöveden lämmitystekniikalla kuin Gs/Gsi maalämpöpumppumme. Yhdessä CTC-lämpöpumpun kanssa se tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä.

Sekä CTC EcoZenith i360 että CTC EcoLogic L/M on varustettu integroidulla kosketusnäytöllä, jolla voit helposti käyttää kaikkia toimintoja sekä pyyhkäistä ja vierittää aivan kuten älypuhelimellasi. Lisäksi voit helposti peilata näytön tablettiin, älypuhelimeen jne. Värikosketusnäytön symbolit ovat selkeät ja tekstit suomeksi, joten lämmityksen ja lämpimän käyttöveden säätäminen tai käyttötietojen noutaminen onnistuu helposti.

CTC EcoZenith i360:ssa ja CTC EcoLogic L/M:ssä on Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Se on myös Smartgridvalmis, mikä tarkoittaa, että se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon.

Älykkäiden lisävarusteiden avulla voit helposti laajentaa järjestelmää aurinkolämmityksellä, antaa vesitakan tai nykyisen kattilasi tuottaa lämpöä tai liittää uima-altaan.

myUplink-sovelluksella voit valvoa ja ohjata laitettasi suoraan matkapuhelimesta. Voit esimerkiksi säätää lämpötilaa tai saada hälytyksiä mahdollisista käyttökatkoksista. Sovellus ladataan ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Kierroslukuohjatut kompressorit
Tuottavat lämpöä sekä viilennystä
Kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon
Neljä kokoa: 6, 8, 12 ja 16 kW
Matala äänitaso, ”hiljainen käynti” -toiminnolla
Älykäs sisäyksikkö 4,3 tuuman kosketusnäytöllä, CTC EcoZenith i360
Mallit Tuotenro
CTC CombiAir 12M 589352001
CTC CombiAir 16M 589353001
CTC CombiAir 6M 589350001
CTC CombiAir 8M 589351001
CTC CombiAir Tuoteseloste
CTC CombiAir - Asentajan käsikirja Manuaali
CTC CombiAir - Käyttöohjekirja Manuaali