CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M on sarja kierroslukuohjattuja 2,5 – 22 kW:n tehoisia lämpöpumppuja, jotka säätävät toimintaansa rakennuksessa vuodenaikojen mukaan vaihtelevien tehontarpeiden mukaan. Mallit: 610M, 614M, 622M.

Täältä löydät ilma-vesilämpöpumppumme.

CTC EcoAir 600M on erittäin tehokkaiden kierroslukuohjattujen ilma-vesilämpöpumppujen sarja omakotitalojen, kiinteistöjen sekä pienempien teollisuuskiinteistöjen lämmitystarpeisiin koko vuodeksi. Kun lämmöntarve on suuri, teho kasvaa, ja lämmöntarpeen laskiessa kompressorin kierrosluku ja teho laskevat. Tämä varmistaa aina maksimaaliset säästöt.

CTC EcoAir 600M on optimoitu hyödyntämään ilmassa olevaa energiaa ympäristöystävälliseen lämmitykseen. Se siirtää ilman energiaa kotiin ja käyttöveteen eikä vaadi porausreikää eikä putkistoa maahan. CTC EcoAir 600M:n automaattinen sulatus varmistaa tehokkaan lämmityksen ja laitteen pitkän käyttöiän. CTC EcoAir 600M on luonnollisesti varustettu kondenssivesialtaalla, jossa on vakiona sisäinen lämmitin.

CTC EcoAir 600M tulee aina asentaa jonkin sisä- tai ohjausmoduulimme kanssa parhaan tehon takaamiseksi. Suosituksemme ohjaukseen ja lämpimälle käyttövedelle on CTC EcoZenith i360. Sisäilman ja käyttöveden lämmityksen säätämisen helpottamiseksi kaikissa sisäyksiköissämme on värikosketusnäyttö. CTC EcoZenith i360 -sisäyksikössä on tehokas käyttöveden lämmitys levylämmönvaihtimella, joka tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä. Jos lämpimän käyttöveden tarve on erittäin suuri, CTC EcoAir 622M voidaan kytkeä CTC EcoZenith i555 Pro -hybridivaraajaan. Sen lämpimän käyttöveden kapasiteetti on yli 600 litraa.

Jos CTC EcoAir 600M halutaan liittää nykyiseen järjestelmään, sitä täydennetään CTC EcoLogic -ohjausmoduulilla. Tämä ainutlaatuinen ohjausjärjestelmä valvoo ja ohjaa neljää erillistä lämmityspiiriä, CTC:n lämpöpumppuja, lisälämmitystä, puskurisäiliötä, allasta, viilennystä jne. Jos energiantarve on erityisen suuri, voidaan samanaikaisesti käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua.

Ilmoitetut Ecodesign-tiedot (asteikko A+++...G) ovat voimassa yhdessä sisäyksikön kanssa.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä