Icon

CTC EcoHeat 400

Tämä on maalämpöpumppu niille, jotka asettavat suuria vaatimuksia mukavuudelle ja haluavat tasaisen sisälämpötilan. EcoHeat 400 on täysin äänetön. Soveltuu kotitalouksille, joiden lämpimän veden tarve on hieman pienempi. Tuottaa tuoretta lämmintä vettä käytön mukaan, mikä tarkoittaa, että lämmin vesi ei koskaan seiso paikallaan ja vanhene.

Hiljainen ja tehokas maalämpöpumppu, jossa kosketusnäyttö ja Energyflex.

CTC EcoHeat 400 soveltuu käytettäväksi erilaisissa lämmitysjärjestelmissä: yksi- tai kaksiputkijärjestelmä lämpöpattereille ja konvektoreille sekä lattialämmitykseen. Lisävarusteilla Extra-shunttiryhmä tai Shunttiryhmä 2 voit ohjata kahta erillistä lämmitysjärjestelmää.

Pitkälle kehitetyn, elektronisella paisuntaventtiilillä varustetun kylmäainepiirin ja tehokkaan kompressorin ansiosta CTC EcoHeat 400 -lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä. Kompressori ja kylmäkomponentit on asennettu erilliseen, äänieristettyyn yksikköön. Tämä tekee siitä hiljaisimman maalämpöpumpun, jonka olemme koskaan valmistaneet.

CTC EcoHeat 400 -lämpöpumppu takaa lämpimän veden ilman legionellabakteerivaaraa. Ainutlaatuisen ratkaisumme ansiosta lämmintä vettä tuotetaan sitä mukaa, kun sitä käytetään.
Nyt voit saada kesällä myös miellyttävää viilennystä hyödyntämällä CTC Comfort -lisälaitteiston avulla porakaivon viileyttä.

CTC EcoHeat 400:n tekniikan ansiosta lämpö jakautuu nyt paljon tasaisemmin. Lämpöpatterit ja lattialämmitys pysyvät aina oikean lämpöisinä shunttiautomatiikan ansiosta. Koska lämpötila on tasainen, sinun ei tarvitse kuunnella laajentumisesta aiheutuvia häiritseviä napsahduksia lattiassa ja putkistoissa.

EnergyFlexin avulla voit täydentää järjestelmää muilla energianlähteillä. Kätevien liitäntöjemme ansiosta voit ottaa avuksi aurinkoenergian tai antaa vesivaipallisen kamiinan tuottaa lisälämpöä tai kytkeä järjestelmään altaan nauttiaksesi lämmöstä myös kesällä.

CTC EcoHeat 400 on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Se on myös Smartgrid-valmis, mikä tarkoittaa, että se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon.

Täyttää Ruotsin asuntoviraston rakennusmääräykset
Alentaa lämmityskustannuksia jopa 80 %
Hiljainen
Paras hyötysuhde: SCOP 4,3 (kylmä ilmasto 35 °C)
Ohjattavissa matkapuhelimella myUplink -sovelluksen avulla
Passiivijäähdytys kesällä
Värikosketusnäyttö
Energyflex mahdollista muiden lämmönlähteiden joustavan liittämisen
Mallit Tuotenro
CTC EcoHeat 406 586610001
CTC EcoHeat 408 586610002
CTC EcoHeat 410 586610003
CTC EcoHeat 412 586610004
CTC EcoHeat 400 Manuaali
Smart Elprisstyrning kompendium Tietolehtinen
CTC EcoHeat 400 Tuoteseloste
Smart Elprisstyrning snabbguide Manuaali