CTC EcoPart 400

CTC EcoPart 400

Sarja tehokkaita, kompakteja 6–17 kW:n lämpöpumppuja, jotka täyttävät omakotitalon tai pienen teollisuuskiinteistön lämmöntarpeen.

CTC EcoPart on kompakti lämpöpumppu samalla suorituskyvyllä kuin CTC EcoHeat, mutta ilman ohjausta ja käyttöveden lämmitystä. Lämpöpumpun hyötysuhde on erittäin korkea innovatiivisen tekniikan ansiosta – lämpöpumpulla voidaan saavuttaa jopa 80 %:n säästö. CTC EcoPart pystyy tuottamaan 65°c vettä. Näin saadaan enemmän lämmintä käyttövettä ja lämpimämmät patterit. Täydellinen kiinteistöihin, joissa tarvitaan korkeaa menoveden lämpötilaa.

CTC EcoPart on joustava ja se voidaan liittää nykyiseen tai uuteen järjestelmään. Lämmönlähteenä voidaan käyttää kallio-, maa- tai vesistölämpöä. Liuosjärjestelmä on helppo liittää lämpöpumppuun oikealta, vasemmalta, päältä tai takaa.

Jos huonekorkeus on matala ja tavallinen lämpöpumppu liian korkea, CTC EcoPart 406-412 on täydellinen vaihtoehto yhdessä sisäyksikön CTC EcoZenith i250L/i350L kanssa. Tuloksena saadaan täydellinen lämpöpumppu, joka on varustettu ohjauksella ja käyttöveden lämmityksellä.

Jos lämpimän käyttöveden tarve on erittäin suuri, CTC EcoPart voidaan kytkeä CTC EcoZenith i550 Pro -hybridivaraajaan. Sen lämpimän käyttöveden kapasiteetti on yli 600 litraa 40°c vettä, mikä riittää 15 suihkussa käyvijälle.

Jos CTC EcoPart halutaan liittää nykyiseen järjestelmään, sitä täydennetään CTC EcoLogic Pro/Family -ohjausmoduulilla. Jos energiantarve on erityisen suuri, voidaan samanaikaisesti käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua.

Lämmitysjärjestelmien ilmoitettu tehokkuus koskee yhdessä CTC EcoLogic -ohjausyksikön kanssa. Ecodesign-tietojen asteikko: A+++ - G

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä