Icon

CTC EcoZenith i255

Vankka sisämoduuli, joka yhdistetään CTC EcoAir ilma-vesilämpöpumppuun tai CTC EcoPart maalämpöpumppuun. Sopii kotitalouksiin, joissa lämpimän veden tarve on hieman pienempi. Saatavana kahta eri korkeutta. Merkittävä etu on, että se on täysin äänetön.

CTC EcoZenith i255:ssä on erittäin helppokäyttöisellä käyttöliittymällä varustettu kosketusnäyttö, jolla voit helposti käyttää kaikkia toimintoja aivan kuten älypuhelimellasikin. Näytön voi myös helposti peilata tabletissa, älypuhelimessa tai tietokoneessa. Tärkeintä on kuitenkin se, että siinä on Suomenkielinen valikko ja selvät symbolit, joiden ansiosta lämmön, lämpimän käyttöveden jne. säätäminen sekä käyttötietojen hakeminen on todella helppoa.

Sisäyksikkö ei saa koskaan olla ketjun heikko lenkki – koska silloin ei ole mitään väliä, kuinka tehokas lämpöpumppu on. CTC EcoZenith i255:een olemme valinneet saman tekniikan kuin maalämpöpumpuumme CTC EcoHeat. CTC EcoZenith i255 on varustettu puskurivaraajalla, joka antaa kompressorille hyvät työskentelyolosuhteet lämmityspiiristä riippumatta. Tämä minimoi patterijärjestelmän naksahtelun ja muut häiriöäänet. CTC EcoZenith i255:llä on monia etuja: Mitä sanot älykkäästä lämpöpumppuohjauksesta? Värikosketusnäyttö? Aurinkoliitäntä? Tässä vain muutamia esimerkkejä.

Sisäyksikön tärkein tehtävä on tuottaa paljon lämmintä käyttövettä mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. CTC EcoZenith i255 ei tule tuottamaan pettymystä sinulle tai perheellesi. CTC EcoZenith i255 asennetaan aina lämpöpumppujen CTC EcoAir tai CTC EcoPart kanssa ja ne tuottavat jopa 65 °C lämmintä käyttövettä. Säiliön tilavuus on 223 litraa.
Valitse sopiva korkeus, 1,65 tai 1,90 m. Peitekotelo (kuten kuvassa) on vakiovaruste, mutta saatavana on useampia korkeuksia, jos tarvitaan siistimpi asennus.

Täydennä nyt tai myöhemmin muilla energialähteillä. Valmiina on kaksi liitäntää, joihin voidaan kytkeä esim. aurinkolämpö, vesitakka tai vaikkapa uima-allas? Tuote voi vakiona ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä. Nyt voit saada kesällä myös miellyttävää viilennystä täydentämällä maalämpöä passiivisella viilennyksellä, joka hyödyntää porakaivon viileyttä.

CTC EcoZenith i255:ssä on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Lisäksi se on Smartgrid-valmis, minkä ansiosta se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon

Älykäs kosketusnäyttö helppokäyttöisellä käyttöliittymällä
Energiatehokas: säästöä jopa 80 % kalliolämpöpumpulla
Tuottaa jopa 65 °C käyttövettä
Saatavana 2 korkeutena ja 4 rakenteena
Shunttiautomatiikka takaa tasaisen ja miellyttävän lämmityksen
Sisäänrakennettu lämpöpumpun ohjaus
Ohjataan matkapuhelimella myUplink -sovelluksen kautta
Kaikki mukana
Mallit Tuotenro
CTC EcoZenith i255 L 589500001
CTC EcoZenith i255 L 3x400V (exp) 589500011
Smart Elprisstyrning kompendium Tietolehtinen
CTC EcoZenith i255 Tuoteseloste
Smart Elprisstyrning snabbguide Manuaali
CTC EcoZenith i255 Manuaali
CTC EcoZenith i255 II Tuoteseloste