CTC EcoZenith i255

CTC EcoZenith i255

Joustava sisäyksikkö, jossa helppokäyttöinen näyttö, sisäänrakennettu lämpöpumpun ohjaus ja Internet-yhteys

CTC EcoZenith i255:ssä on erittäin helppokäyttöisellä käyttöliittymällä varustettu kosketusnäyttö, jolla voit helposti käyttää kaikkia toimintoja aivan kuten älypuhelimellasikin. Näytön voi myös helposti peilata tabletissa, älypuhelimessa tai tietokoneessa. Tärkeintä on kuitenkin se, että siinä on Suomenkielinen valikko ja selvät symbolit, joiden ansiosta lämmön, lämpimän käyttöveden jne. säätäminen sekä käyttötietojen hakeminen on todella helppoa.

Sisäyksikkö ei saa koskaan olla ketjun heikko lenkki – koska silloin ei ole mitään väliä, kuinka tehokas lämpöpumppu on. CTC EcoZenith i255:een olemme valinneet saman tekniikan kuin maalämpöpumpuumme CTC EcoHeat. CTC EcoZenith i255 on varustettu puskurivaraajalla, joka antaa kompressorille hyvät työskentelyolosuhteet lämmityspiiristä riippumatta. Tämä minimoi patterijärjestelmän naksahtelun ja muut häiriöäänet. CTC EcoZenith i255:llä on monia etuja: Mitä sanot älykkäästä lämpöpumppuohjauksesta? Värikosketusnäyttö? Aurinkoliitäntä? Tässä vain muutamia esimerkkejä.

Sisäyksikön tärkein tehtävä on tuottaa paljon lämmintä käyttövettä mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. CTC EcoZenith i255 ei tule tuottamaan pettymystä sinulle tai perheellesi. CTC EcoZenith i255 asennetaan aina lämpöpumppujen CTC EcoAir tai CTC EcoPart kanssa ja ne tuottavat jopa 65 °C lämmintä käyttövettä. Säiliön tilavuus on 223 litraa.
Valitse sopiva korkeus, 1,65 tai 1,90 m. Peitekotelo (kuten kuvassa) on vakiovaruste, mutta saatavana on useampia korkeuksia, jos tarvitaan siistimpi asennus.

Täydennä nyt tai myöhemmin muilla energialähteillä. Valmiina on kaksi liitäntää, joihin voidaan kytkeä esim. aurinkolämpö, vesitakka tai vaikkapa uima-allas? Tuote voi vakiona ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä. Nyt voit saada kesällä myös miellyttävää viilennystä täydentämällä maalämpöä passiivisella viilennyksellä, joka hyödyntää porakaivon viileyttä.

CTC EcoZenith i255:ssä on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Lisäksi se on Smartgrid-valmis, minkä ansiosta se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä