Automaatio uusissa lämpöpumpuissa ja sisämoduuleissa

Automaatio uusissa lämpöpumpuissa ja sisämoduuleissa

- Tuotteet saivat uuden muotoilun, uuden esillepanon ja erittäin korkeatasoisen viimeistelyn. Innovatiivisilla ratkaisuilla ja nykyaikaisella muotoilulla nostimme vaatimustasoa huomattavasti", sanoo Ulf Göthenqvist, CTC:n myyntipäällikkö.

Syksyllä 2020 lanseerattiin uusi lämpöpumppujen ja sisäyksiköiden valikoima, joka nostaa mukavuuden uudelle tasolle. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta lämpöpumpusta tuli olennainen osa sekä kodin että laajemman kiinteistön sisustusta.


Sisäänrakennettu automaatio on ilmasto-ohjattu ja ottaa huomioon sekä sisä- että ulkolämpötilat. 

- Lämpöpumpun uuden integroidun kosketusnäytön ansiosta voit helposti säätää sekä lämmitystä että lämmintä käyttövettä ja saada älykästä tietoa toiminnasta", Ulf Göthenqvist sanoo.

Uusien tuotteiden edut

  • Uusi moderni muotoilu ja erittäin korkea viimeistely
  • Uusi integroitu kosketusnäyttö
  • Joustava lähteen liitäntä
  • Uusi käyttöliittymä helpottaa navigointia
  • Internet-yhteys vakiona
  • Näytön peilaus kotiverkossa, tabletin tai matkapuhelimen kautta jne.
  • Tulevaisuuden kestävä liitettävyys Alexaan, Google Homeen jne.

Seuraavat tuotteet lanseerattiin vuonna 2020

CTC GSi 600 on vaihtuvanopeuksinen maalämpöpumppu, joka perustuu aiempaan menestyksekkääseen CTC GSi -sarjaan, ja sitä on saatavana kolmena mallina: CTC GSi 608, 612 ja 616.

 

CTC GS 600 on suositun CTC GS -sarjan kehitys, ja sitä on saatavana kahtena mallina: CTC GS 606 ja 608.


CTC EcoZenith i360 on CTC EcoZenith i350 -sisäilmamoduulin kehitysversio, jota on parannettu ja tehty houkuttelevammaksi. Julkaistu kahtena mallina: CTC EcoZenith i360L ja i360H.


CTC EcoVent i360F on uusi tyylikäs, älykäs ja taloudellinen konsepti taloihin, joissa on poistoilmalämmitys. CTC EcoVent i360F, joka voi säästää jopa 30 prosenttia enemmän kuin perinteinen poistoilmalämpöpumppu.


CTC EcoLogic M ja L, edistyksellinen lämpöpumppujen ohjaus, joka perustuu hyväksi todettuun CTC EcoLogiciin ja joka julkaistaan kahdessa eri mallissa.

 

 


Lämpöpumppu? Lämmitysjärjestelmien ja lämpöpumppujen opas

Julkaistu: 2020-09-28