Räätälöity pienempään taloon

Räätälöity pienempään taloon

CTC:n GSi-sarjan maalämpöpumput olivat menestys. Tämän jälkeen valikoimaa laajennettiin CTC GSi 8 -mallilla, joka on räätälöity pienempien talojen tai mökkien lämmittämiseen. 

Tehokkailla maalämpöpumpuilla on paras energiamerkintä, jonka lämpöpumppu voi saada.


GSi-sarja koostuu siis kolmesta eri mallista: CTC GSi 16 suuremmille kiinteistöille, CTC GSi 12 tavalliselle huvilalle ja nyt CTC GSi 8, joka tehoalueellaan 2,5-7,7 kW soveltuu pienempiin taloihin.

- CTC:llä jokainen kodin ja kiinteistön omistaja voi löytää tarpeisiinsa sopivan tehokkaan ja ilmastoystävällisen lämpöpumpun. Energiankulutuksessa voidaan säästää jopa 80 prosenttia, mikä on lähes uskomatonta, sanoo Mats Lindgren, CTC/Enertechin markkinointi- ja myyntijohtaja.

Vielä parempi suorituskyky

GSi-sarjaan kuuluvat muuttuvanopeuksiset lämpöpumput maalämpöön, järvi- tai maalämmitykseen. Ne mukautuvat automaattisesti talon energiantarpeeseen ympäri vuoden. Suuren kysynnän vallitessa teho kasvaa ja pienemmän kysynnän vallitessa kompressori sammuu ja teho pienenee.

- GSi-sarjan myötä olemme nostaneet rimaa entisestään kaikille, jotka haluavat investoida ympäristöystävälliseen energiaan. CTC GSi tuottaa vuodessa yli viisi kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa", Mats Lindgren sanoo.

Porausreiän hyödyntäminen

CTC GSi on hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat korvata vanhan lämpöpumpun. Se mukautuu automaattisesti olemassa olevaan porausreikään, ja omistaja saa siten huomattavasti alhaisemmat asennuskustannukset.

4,3 tuuman värikosketusnäytössä on selkeät symbolit ja ruotsinkielinen teksti, joiden avulla lämmityksen ja kuuman veden säätäminen tai toimintatietojen saaminen on helppoa. Lämpöpumppua ohjataan myUplink-sovelluksessa.


Lue lisää energiatehokkaasta CTC GSi 8 -lämpöpumppusarjasta.

 

 

Uusi lämpöpumppu? Lämmitysjärjestelmien ja lämpöpumppujen opas

Julkaistu: 2019-08-21