"CTC:n lämpöpumput on helppo asentaa"

"CTC:n lämpöpumput on helppo asentaa"

Sanoo Tommy Sandström, Ljungbyn RörCenterin putkimies.
- Lisäksi niiden kanssa ei ole koskaan ongelmia.

Etsi CTC-kumppani läheltäsi >>

Tommy Sandström työskentelee putkimiehenä RörCenter i Ljungby AB:ssä ja kertoo mielellään kokemuksistaan CTC:stä lämpöpumppujen toimittajana. 

Tommy Sandström on työskennellyt RörCenterissä pitkään ja nauttii monipuolisista tehtävistään, hän sanoo. Siihen kuuluu huolto- ja korjaustöitä sekä uusia asennuksia. Osa uusista asennuksista koskee lämpöpumppuja.

Lämpöpumppu vaatii ammattimaisen asennuksen

- Asiakkaat käyttävät putkimiehiä varmistaakseen, että asennukset tehdään ammattimaisesti. Lämpöpumppu kytketään energialähteeseen, minkä jälkeen asennetaan kuuma ja kylmä vesi sekä patteripiirin tulo- ja paluuvesi, Tommy selittää.

Lämpöpumppujen eri toimittajat

Vuosien varrella hän on asentanut lämpöpumppuja useilta eri valmistajilta. Asiakas valitsee usein itse merkin. Kun asennuksissa käytetään CTC:n lämpöpumppuja, se tarkoittaa aina sujuvaa työnkulkua Tommy Sandströmille, hän sanoo:
 
- CTC:n lämpöpumput on erittäin helppo kytkeä, koska kaikkiin liitäntöihin pääsee helposti käsiksi ja kaikki kaapelit on vedetty ulos. Mukana tulee myös hyvä käyttöohje, ja näyttö on helppolukuinen. Ja lämpöpumput käynnistyvät aina ensimmäisellä käynnistyksellä.

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii >>

Keskustele asiantuntijan kanssa

Ne muutamat kerrat, kun Tommyn on tarvinnut ottaa yhteyttä CTC:n tukeen, vastaus ja opastus on ollut parasta mahdollista.
- CTC:n tuki toimii loistavasti. Sinut yhdistetään suoraan henkilökuntaan, joka on saanut erityiskoulutusta eri tuotteista. Näin saat oikeaa apua heti ensimmäisestä hetkestä lähtien. 

Julkaistu: 2022-12-12