Icon

CTC EcoZenith i360

Monien mahdollisuuksien tyylikäs, älykäs ja energiatehokas sisäyksikkö sisäänrakennetulla lämpöpumppuohjauksella

Tyylikäs, älykäs ja taloudellinen sisätilamoduuli, jota on saatavana kahta eri korkeutta, ja jossa on sisäänrakennettu lämpöpumpun ohjaus ja tehokas vedenlämmitys. Asenna se yhdessä CTC EcoAir ilma-vesilämpöpumppujen tai CTC EcoPart maalämpöpumppujen kanssa.

CTC EcoZenith i360 on erittäin tehokas sisäyksikkö, jossa on sisäänrakennettu lämpöpumppuohjaus. Asenna se yhdessä CTC EcoAir -ilma/vesilämpöpumppujen kanssa täydelliseksi yhdistelmäksi. CTC EcoPart on valinta silloin, kun halutaan mieluummin maalämpö. CTC EcoZenith i360 on varustettu samalla erittäin tehokkaalla käyttöveden lämmitystekniikalla kuin Gs/Gsi maalämpöpumppumme. Yhdessä CTC EcoAirin tai CTC EcoPartin kanssa se tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä.

Paisuntasäiliö, syöttökaapeli ja menovesianturi on asennettu tehtaalla. Lisäksi mukana toimitetaan vakiona painemittari ja automaattinen ilmanerotin. CTC EcoZenith i360 on myös erittäin tehokkaasti eristetty, minkä ansiosta energiahäviöt ovat minimaaliset.

Matala huonekorkeus? Ei hätää! Valitse sisäyksikön korkeus, joka sopii kotiisi. Saatavana on kaksi korkeutta: 1,67 ja 1,91 m. Matalassa mallissa putkiliitännät ovat yläosassa ja korkeassa mallissa laitteen pohjassa.

Sisäänrakennettu automatiikka on ulkoilmaohjattu, ja se ottaa huomioon sekä sisä- että ulkolämpötilan. Tuote voi vakiona ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä. Lisävarusteiden avulla voit helposti laajentaa järjestelmää aurinkolämmityksellä, antaa vesitakan tai nykyisen kattilasi tuottaa lämpöä tai liittää altaan. Nyt voit saada kesällä myös miellyttävää viilennystä täydentämällä maalämpöä passiivisella viilennyksellä, joka hyödyntää porakaivon viileyttä.

CTC EcoZenith i360:ssa on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Se on myös Smartgrid-valmis, mikä tarkoittaa, että se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon.

Älykäs kosketusnäyttö helppokäyttöisellä käyttöliittymällä
Energiatehokas: säästöä jopa 85 % kalliolämpöpumpulla
Tyylikäs muotoilu
Internet-yhteys vakiona
Smart Grid vakiona, eli laite on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon liitettäväksi
Tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä
Saatavana 2 korkeutena ja 4 rakenteena
Sisäänrakennettu lämpöpumpun ohjaus
Mallit Tuotenro
CTC EcoZenith i360 H 589401001
CTC EcoZenith i360 H II 590941001
CTC EcoZenith i360 L 589400001
CTC EcoZenith i360 L II 590940001
CTC EcoZenith i360 Manuaali
CTC EcoZenith i360 Yleiskatsaus loppuasiakkaaseen
Smart Elprisstyrning kompendium Tietolehtinen
CTC EcoZenith i360 Tuoteseloste
Smart Elprisstyrning snabbguide Manuaali
CTC EcoZenith i360 II Tuoteseloste