CTC EcoAir 400

CTC EcoAir 400

CTC EcoAir 400 -sarjan ilma-vesilämpöpumput toimivat 6–17 kW:n tehoalueella. Malli: 406-420

CTC EcoAir 400 on ilma-vesilämpöpumppujen sarja omakotitalojen, kiinteistöjen sekä pienempien teollisuuskiinteistöjen tarpeisiin. CTC EcoAir 400 on suunniteltu toimimaan suurella hyötysuhteella ja alhaisella melutasolla. CTC EcoAir 400 on yksi Ruotsin myydyimmistä ilma-vesilämpöpumpuista.

CTC EcoAir 400 on varustettu tehokkaalla ja luotettavalla kompressorilla sekä rakenteeltaan uudenlaisella ääntä vaimentavalla puhaltimella. Nämä ominaisuudet tekevät mallista luotettavan, tehokkaan ja hiljaisen ilma-vesilämpöpumpun.

CTC EcoAir 400 alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 70 %, toimii –22°C:seen asti ja tuottaa jopa 65°C:sta käyttövettä.

CTC EcoAir 400 hyödyntää ulkoilman energiaa ja siirtää sen talonlämmitykseen ja käyttöveteen eikä vaadi porausreikää eikä kierukoita maahan. CTC EcoAir 400 on varustettu sulatusautomatiikalla, joka pitää sulatuskerrat mahdollisimman harvoina. Tämä antaa enemmän energiaa ja tehoa sekä pidentää käyttöikää.

CTC EcoAir 400 toimii parhaiten sisään rakennetulla lämpöpumpunohjauksella varustettujen CTC EcoZenith -sisäyksiköiden kanssa. Jos lämpimän käyttöveden tarve on erittäin suuri, voidaan CTC EcoAir 400 kytkeä CTC EcoZenith i555 Pro -hybridivaraajaan. Sen lämpimän käyttöveden kapasiteetti on yli 600 litraa, mikä riittää 15 suihkussa kävijälle.

Jos CTC EcoAir 400 halutaan liittää nykyiseen järjestelmään, sitä täydennetään CTC EcoLogic -ohjausyksiköllä. Tämä ainutlaatuinen ohjausjärjestelmä valvoo ja ohjaa CTC:n lämpöpumppuja, aurinkopaneeleja, lisälämmitystä, puskurisäiliötä, allasta, viilennystä jne. ja neljää erillistä lämmityspiiriä. Jos energiantarve on erityisen suuri, se voi samanaikaisesti käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua.

Ilmoitetut Ecodesign-tiedot (A+++...G) ovat voimassa yhdessä lämpöpumpun kanssa

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä