Icon

CTC EcoAir 700M

Kierroslukuohjatut ilma-vesilämpöpumput, jotka hyödyntävät luonnollista kylmäainetta.

Upeassa lämpöpumppusarjassamme yhdistyy ruotsalainen muotoilu- ja insinööriosaaminen. Lämpöpumppujamme voi käyttää sekä viilennykseen että lämmitykseen, joten täydellisen huonelämpötilan saavuttaminen on helppoa. CTC EcoAir 700M on kierroslukuohjattu ilma-vesilämpöpumppu, joka mukautuu automaattisesti talosi lämmitystarpeeseen vuoden aikana.

Muotoilutiimimme keskitti huomionsa niin sisä- kuin ulkopuolenkin täydelliseen viimeistelyyn kehittäessään uusia lämpöpumppujamme yhteistyössä suunnittelijoidemme kanssa. Tuotteiden tyylikäs ja minimalistinen muotoilu sopii useimpiin sisustuksiin. Uusi muotoilu ja solakat linjat kertovat ruotsalaisesta muotoilutaidosta, kauniita yksityiskohtia unohtamatta.

100-vuotias yrityksemme työskentelee aktiivisesti kestävän ja fossiilivapaan yhteiskunnan puolesta. Ympäristötietoisuus, innovointi ja uusimmat tekniset ratkaisut kartoittavat tietämme myös tulevaisuudessa. Käytämme lämpöpumpuissamme R290-kylmäainetta, joka on yksi luonnollisimmista kylmäaineista. R290-kylmäaineen GWP-arvo (lämmityspotentiaali) on vain 0,02, joten sen vaikutus kasvihuoneilmiöön on hyvin pieni.

Kun valitset R290-kylmäainetta käyttävän lämpöpumppumme, astut tietoisesti kohti parempaa tulevaisuutta. Voit nauttia miellyttävästä huonelämpötilasta tietäen, että samalla teet osasi planeettamme suojelemisessa. Tervetuloa vihreämpään ja energiatehokkaampaan tulevaisuuteen.

Uusia lämpöpumppujamme voi käyttää sekä viilennykseen että lämmitykseen, joten täydellisen huonelämpötilan saavuttaminen on helppoa. Kylmimpinä vuodenaikoina CTC EcoAir 700M -lämpöpumppua voi käyttää sekä lämmitykseen että tuottamaan lämmintä käyttövettä. Vuoden lämpiminä päivinä kehittynyt viilennystoiminto tarjoaa erittäin miellyttävän huonelämpötilan. Lämpöpumppu tarpeen mukaan lämmittää tai tuottaa viilennystä lattialämmitysjärjestelmään tai erillisen jäähdytysjärjestelmän puhallinkonvektoriin. CTC EcoAir 700M on saatavana kahdessa koossa: 708M ja 712M.

Korkean suorituskyvyn ja energiatehokkuusluokan A+++ ansiosta ulkoyksikkö vähentää kiinteistön energiankulutusta. Uudet lämpöpumput ovat yhteensopivia useimpien säiliöjemme, sisäyksiköiden ja säätimien kanssa.

Ympäristöystävällinen
Tuottaa sekä jäähdytystä että lämmitystä
Alhainen energiankulutus
Korkea hyötysuhde
Helppo asentaa
Erittäin hiljainen
Mallit Tuotenro
CTC EcoAir 708M 590500001
CTC EcoAir 712M 590510001
CTC-lämpökaapeli
Tuotenro: 586685401

CTC-lämpökaapeli

Jäätymissuojasarja kondenssivedenpoistoputkelle, sisältää 5 m:n kaapelin

CTC:n EcoAir-asennussarja
Tuotenro: 586534402

CTC:n EcoAir-asennussarja

Jäätymissuojattuun ulkoasennukseen. Eristetyt joustoletkut ja liittimet

Suositellut likimääräiset hinnat SEK sis. alv

Kaikki lisävarusteet
CTC EcoAir 700M Manuaali
CTC EcoAir 700M Tuoteseloste