Icon

CTC EcoPart 600M

Kompakti pumppu maalämpö-, merilämpö- tai maalämpöpumppuun, joka soveltuu mataliin kattoihin, joissa lämpöpumppu sijaitsee. Tai jos haluat liittää pumpun puupolttimeen tai muihin yksiköihin. EcoPartissa ei ole kuumaveden valmistusta eikä sisäänrakennettua ohjausta, joten maalämpöpumppu on helppo vaihtaa yksinkertaisesti.

CTC EcoPart 600M:n toiminta mukautuu automaattisesti talon vuodenaikojen mukaiseen lämmöntarpeeseen. Kompressorin teho nousee, kun lämmöntarve kasvaa, ja päinvastoin. Tämän ansiosta lämpöpumpun tuottama säästö on aina mahdollisimman suuri.

CTC EcoPart 600M on kompakti maalämpöpumppu samalla suorituskyvyllä kuin CTC GSi 12 ja 16, mutta ilman ohjausta ja käyttöveden lämmitystä. Jotta CTC EcoPart 600M sopisi useimpiin kiinteistöihin, se on saatavana kahtena eri mallina: 612M, jonka tehoalue on 2,5-12 kW, ja 616M, jonka teho on 4-16 kW.

CTC EcoPart maalämpöpumppu voidaan liittää nykyiseen tai uuteen järjestelmään. Jos sinulla on vanha lämpöpumppu, joka on vaihdettava, asennus ei tuota ongelmia, sillä tuote mukautuu automaattisesti nykyiseen porakaivoon. Lämmönlähteenä voidaan käyttää kallio-, maa- tai vesistölämpöä. Liuosjärjestelmä on helppo liittää lämpöpumppuun oikealta, vasemmalta, päältä tai takaa.

Jos huonekorkeus on matala ja normaali lämpöpumppu liian korkea, tai lämmön ja lämpimän käyttöveden tarve on erityisen suuri, silloin täydellinen valinta on asentaa, jopa kolme CTC EcoPart 600M:ää yhdessä sisäyksikön CTC EcoZenith i550 Pro kanssa. Silloin sinulla on täydellinen lämpöpumppulaitteisto automatiikalla ja käyttöveden lämmityksellä, jonka kapasiteetti on 600 litraa 40°c käyttövettä, ja joka lisäksi on laajennettavissa sekä altaalla että aurinkolämmityksellä.

Jos CTC EcoPart 600M halutaan liittää nykyiseen järjestelmään, sitä täydennetään CTC EcoLogic M/L -ohjausmoduulilla. Jos energiantarve on erityisen suuri, voidaan samanaikaisesti käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua.

Paras energialuokka A+++
Kompakti, tehokas ja kierroslukuohjattu
Voidaan käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua yhtä aikaa
Saatavana kahdessa koossa: 12-16 kW
Sopii erinomaisesti mataliin huonekorkeuksiin
Menoveden lämpötila 65 ºC
Joustava kytkentä, liuosjärjestelmä on helppo liittää lämpöpumppuun oikealta, vasemmalta, päältä tai takaa
Mallit Tuotenro
CTC EcoPart 612M 588600001
CTC EcoPart 616M 588600002
CTC EcoPart 600M Manuaali
CTC EcoPart 600M Tuoteseloste