CTC EcoPart 600M

CTC EcoPart 600M

Kierroslukuohjatut ja kompaktinkokoiset maalämpöpumput, mallit 612 ja 616

CTC EcoPart 600M:n toiminta mukautuu automaattisesti talon vuodenaikojen mukaiseen lämmöntarpeeseen. Kompressorin teho nousee, kun lämmöntarve kasvaa, ja päinvastoin. Tämän ansiosta lämpöpumpun tuottama säästö on aina mahdollisimman suuri.

CTC EcoPart 600M on kompakti lämpöpumppu samalla suorituskyvyllä kuin CTC GSi 12 ja 16, mutta ilman ohjausta ja käyttöveden lämmitystä. Jotta CTC EcoPart 600M sopisi useimpiin kiinteistöihin, se on saatavana kahtena eri mallina: 612M, jonka tehoalue on 2,5-12 kW, ja 616M, jonka teho on 4-16 kW.

CTC EcoPart on joustava ja se voidaan liittää nykyiseen tai uuteen järjestelmään. Jos sinulla on vanha lämpöpumppu, joka on vaihdettava, asennus ei tuota ongelmia, sillä tuote mukautuu automaattisesti nykyiseen porakaivoon. Lämmönlähteenä voidaan käyttää kallio-, maa- tai vesistölämpöä. Liuosjärjestelmä on helppo liittää lämpöpumppuun oikealta, vasemmalta, päältä tai takaa.

Jos huonekorkeus on matala ja normaali lämpöpumppu liian korkea tai jos lämmön ja lämpimän käyttöveden tarve on erityisen suuri, silloin täydellinen valinta on asentaa, jopa kolme CTC EcoPart 600M:ää yhdessä sisäyksikön CTC EcoZenith i550 Pro kanssa. Silloin sinulla on täydellinen lämpöpumppulaitteisto ohjauksella ja käyttöveden lämmityksellä, jonka kapasiteetti on 600 litraa 40°c käyttövettä, ja joka lisäksi on laajennettavissa sekä altaalla että aurinkolämmityksellä.

Jos CTC EcoPart 600M halutaan liittää nykyiseen järjestelmään, sitä täydennetään CTC EcoLogic Pro/Family -ohjausmoduulilla. Jos energiantarve on erityisen suuri, voidaan samanaikaisesti käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä