Icon

CTC EcoPart i600M

Maalämpöpumppu niille, joilla on matalat katot pumpun sijoituspaikassa. Tai jos tarvitset paljon kuumaa vettä poreammeisiin tai pitkiin ja usein toistuviin suihkuihin. EcoPart i600M:ssä ei ole kuumavesisäiliötä, mikä voi olla etu, jos haluat sen sijaan investoida suureen kuumavesisäiliöön pumpun viereen. Lue lisää lämminvesivaraajistamme!

CTC EcoPart i600M on sarja kompakteja kierroslukuohjattuja kalliolämpöpumppuja ilman LKV-tankkia, mutta joissa on sisäänrakennettu ohjaus. Jos huonekorkeus on matala, CTC EcoPart i600M voidaan mainiosti asentaa yhdessä erillisen LKV-tankin kanssa.

CTC EcoPart i600M sopii sekä omakotitaloon että hieman suurempaan kiinteistöön, koska kierroslukuohjattu kompressori mukautuu automaattisesti talon tehontarpeen mukaan. Lämpöpumppu varmistaa täydellisen huonelämpötilan ja alhaisen energiankulutuksen ympäri vuoden. CTC EcoPart i600M tuottaa vuodessa yli viisi kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa vuosilämpökertoimensa (SCOP) 5,5 ansiosta.

Jotta CTC EcoPart i600M sopisi useimpiin kiinteistöihin, se on saatavana kolmena kokona: 608M tehoalueella 2-8 kW, 612M tehoalueella 2-12 kW ja 616M tehoalueella 4-16 kW.

CTC EcoPart i600M voi vakiona hallita ulkoista lämpöpumppua ja kahta lämmityspiiriä. Jos tarve on todella suuri, CTC EcoPart i600M voidaan muuttaa ohjaamaan jopa yhdeksää lämpöpumppua neljässä eri lämmityspiirissä.

CTC EcoPart i600M M on varustettu älykkäällä integroidulla kosketusnäytöllä, jolla voit helposti käyttää kaikkia toimintoja sekä pyyhkäistä ja vierittää aivan kuten älypuhelimellasi. Lisäksi voit helposti peilata näytön tablettiin, älypuhelimeen jne. Värikosketusnäytön symbolit ovat selkeät ja tekstit suomeksi, joten lämmityksen ja lämpimän käyttöveden säätäminen tai käyttötietojen noutaminen onnistuu helposti. Sisäänrakennettu automatiikka on ulkoilmaohjattu, ja se ottaa huomioon sekä sisä- että ulkolämpötilan.

CTC EcoPart i600M – älykkäämpi valinta.

Voi ohjata jopa yhdeksää muuta lämpöpumppua
Kierroslukuohjattu kompressori, joka mukautuu tarpeen mukaan
Erillinen tarpeenmukainen lämpimän käyttöveden tuotanto
Kätevät mitat helppoon asennukseen
Täydellinen vaihdettaessa automaattisella porakaivon sovituksella
Mallit Tuotenro
CTC EcoPart i608M 588601001
CTC EcoPart i612M 588601002
CTC EcoPart i616M 588601003
CTC EcoPart i600M Manuaali
Smart Elprisstyrning kompendium Tietolehtinen
CTC EcoPart i600M Tuoteseloste
Uppstartguide CTC EcoPart i600M Yleiskatsaus loppuasiakkaaseen
Smart Elprisstyrning snabbguide Manuaali