Icon

CTC GS 600

Hieman yksinkertaisempi maalämpöpumppu huviloille ja rivitaloille. GS 600 ei ole kierroslukuohjattu, mutta se on silti vankka ja luotettava. Täydennä sähkölämmittimellä, joka käynnistyy todella kylminä päivinä. Liitä pumppu matkapuhelimeesi älykästä sähkönhinnan ohjausta varten.

Muotoilun ansiosta uusi lämpöpumppusi näyttää sijoituspaikasta riippumatta aina tyylikkäältä osalta kotisi sisustusta. Täysin integroidun kosketusnäytön ansiosta CTC GS 600 on saanut erittäin helppokäyttöisen käyttöliittymän, jossa voit helposti käyttää kaikkia toimintoja sekä pyyhkäistä ja vierittää aivan kuten älypuhelimellasi. Värikosketusnäytön symbolit ovat selkeät ja teksti halutulla kielellä, joten lämmityksen ja lämpimän käyttöveden säätäminen tai käyttötietojen noutaminen onnistuu helposti. Lisäksi voit helposti peilata näytön tabletissa, älypuhelimessa jne.

CTC GS 600 on erittäin edullinen lämpöpumppu, ja tarjoaa miellyttävää lämpöä mahdollisimman alhaisin kustannuksin vuosikausiksi eteenpäin. CTC GS 600 on varustettu hiljaisella on/off-tyyppisellä scroll-kompressorilla, jonka ansiosta tuote on edullisempi hankkia, mutta tarjoaa pienemmät säästöt.

CTC GS 600 on saatavana kahtena kokona, 6 ja 8 kW, ja sen lämminvesikapasiteetti on peräti 300 litraa. Energiankulutuksen minimoimiseksi niissä on myös A-luokan kiertovesipumput ja erittäin tehokas eristys.

CTC GS 600:n hyötysuhde on erittäin korkea ja äänitaso erittäin alhainen, sillä sekä kompressori että kaikki jäähdytyskomponentit on asennettu erilliseen, äänieristettyyn yksikköön. CTC GS 600 on helppo asentaa, sillä sekä syöttökaapeli että menovesianturi on asennettu valmiiksi tehtaalla. Järjestelmään kuuluva magneettisuodatin pitää lisäksi patterijärjestelmäsi puhtaana ja raikkaana.

CTC GS 600:ssa on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Lisäksi se on Smartgrid-valmis, minkä ansiosta se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon

Tyylikäs muotoilu
Älykäs kosketusnäyttö helppokäyttöisellä käyttöliittymällä
Säästää jopa 80 %
Paras energialuokka: A +++
Internet-yhteys vakiona
Korkea vuosilämpökerroin: SCOP 5,0
Hiljainen (39 dBA)
Mallit Tuotenro
CTC GS 606 589310001
CTC GS 608 589310002
CTC Paisunta-astia GSi/GS
Tuotenro: 587886301

CTC Paisunta-astia GSi/GS

Asennuspakkaus CTC GSi / CTC GS

Suositellut likimääräiset hinnat SEK sis. alv

Kaikki lisävarusteet
CTC GS 600 Manuaali
CTC GS 600 / CTC GSi 600 Yleiskatsaus loppuasiakkaaseen
Smart Elprisstyrning kompendium Tietolehtinen
CTC GS 600 Tuoteseloste
Smart Elprisstyrning snabbguide Manuaali