CTC EcoZenith i360

CTC EcoZenith i360

Monien mahdollisuuksien tyylikäs, älykäs ja energiatehokas sisäyksikkö sisäänrakennetulla lämpöpumppuohjauksella

CTC EcoZenithissä on täysin integroitu kosketusnäyttö erittäin helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, jossa voit helposti käyttää kaikkia toimintoja aivan kuten älypuhelimellasikin. Näytön voi myös helposti peilata tabletissa, älypuhelimessa tai tietokoneessa. Tärkeintä on kuitenkin se, että siinä on Suomenkielinen valikko ja selvät symbolit, joiden ansiosta lämmön, lämpimän käyttöveden jne. säätäminen sekä käyttötietojen hakeminen on todella helppoa.

CTC EcoZenith i360 on erittäin tehokas sisäyksikkö, jossa on sisäänrakennettu lämpöpumppuohjaus. Asenna se yhdessä CTC EcoAir -ilma/vesilämpöpumppujen kanssa täydelliseksi yhdistelmäksi. CTC EcoPart on valinta silloin, kun halutaan mieluummin maalämpö. CTC EcoZenith i360 on varustettu samalla erittäin tehokkaalla käyttöveden lämmitystekniikalla kuin Gs/Gsi maalämpöpumppumme. Yhdessä CTC EcoAirin tai CTC EcoPartin kanssa se tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä.

Paisuntasäiliö, syöttökaapeli ja menovesianturi on asennettu tehtaalla. Lisäksi mukana toimitetaan vakiona painemittari ja automaattinen ilmanerotin. CTC EcoZenith i360 on myös erittäin tehokkaasti eristetty, minkä ansiosta energiahäviöt ovat minimaaliset.

Matala huonekorkeus? Ei hätää! Valitse sisäyksikön korkeus, joka sopii kotiisi. Saatavana on kaksi korkeutta: 1,67 ja 1,91 m. Matalassa mallissa putkiliitännät ovat yläosassa ja korkeassa mallissa laitteen pohjassa.

Sisäänrakennettu automatiikka on ulkoilmaohjattu, ja se ottaa huomioon sekä sisä- että ulkolämpötilan. Tuote voi vakiona ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä. Lisävarusteiden avulla voit helposti laajentaa järjestelmää aurinkolämmityksellä, antaa vesitakan tai nykyisen kattilasi tuottaa lämpöä tai liittää altaan. Nyt voit saada kesällä myös miellyttävää viilennystä täydentämällä maalämpöä passiivisella viilennyksellä, joka hyödyntää porakaivon viileyttä.

CTC EcoZenith i360:ssa on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Se on myös Smartgrid-valmis, mikä tarkoittaa, että se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon.

Katso, kuinka paljon voit säästää CTC:n lämpöpumpulla

Meillä on
Meillä on
Nykyinen öljynhintasi
Nykyinen kulutus
Nykyinen sähkönhintasi
Säästösi

EUR/v

Täytä yhteystietosi, niin CTC myyjäsi ottaa yhteyttä

Täytä lomake ja saat ilmaiseen säästölaskelman kiinteistöllesi.

Vaihe

Edellinen

Seuraava

Etsi jälleenmyyjä

Kumppanimme

Etsi jälleenmyyjä