Icon

CTC EcoZenith i555 Pro

Monipuolinen tankki, jossa sisäänrakennettu älykäs ohjaus

CTC EcoZenith i555 Pro, lämmityspiirisi aivot, tunnistaa automaattisesti, mitkä komponentit siihen on kytketty.

CTC EcoZenith i555 Prossa on kosketusnäyttö erittäin helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, jossa voit helposti käyttää kaikkia toimintoja aivan kuten älypuhelimellasikin. Näytön voi myös helposti peilata tabletissa, älypuhelimessa tai tietokoneessa. Tärkeintä on kuitenkin se, että siinä on valittavissa oleva näyttökieli ja selvät symbolit, joiden ansiosta lämmön, lämpimän käyttöveden jne. säätäminen sekä käyttötietojen hakeminen on todella helppoa.

CTC EcoZenith i555 Pro voi ohjata kaikkia yhden tai usean lämmityspiirin komponentteja: aurinko- ja allaslämmitys, lisälämminvesi- ja varaajasäiliöt, sähkö-, puu-, öljy-, kaasu- ja pellettikattilat. Lisäksi se osaa ohjata useita erityyppisiä CTC lämpöpumppuja ja valita niistä taloudellisimman vaihtoehdon.

CTC EcoZenith i555 Pron kyljissä on useita liitäntöjä. Tämä mahdollistaa siistit ja helpot putkiasennukset sekä laitteiston laajentamisen tulevaisuudessa. Täydennä CTC-lämpöpumpuilla tai -kattiloilla, jolloin mahdollisuudet monipuolisen lämmitysjärjestelmän rakentamiseen ovat rajattomat. Jos haluat liittää aurinkolämmön, CTC EcoZenith i555 Pro on varustettu aurinko-ohjauksella ja 10 metrin aurinkokierukalla.

CTC EcoZenith i555 Pro antaa runsaasti lämmintä käyttövettä. 22 litran minuuttivirtauksella kapasiteetti on yli 600 litraa 40°C asteista lämmintä käyttövettä. CTC EcoZenith i555 Prossa on 90 mm eristys ruiskupuristetusta polyuretaanista. Eristys toimitetaan erikseen, mikä tarkoittaa, että tankki voidaan kuljettaa normaali levyisestä ovesta. CTC EcoZenith i555 Pro on vain 1,7 m korkea ja siksi asennettavissa mataliin tiloihin.

Tehoa on jopa 27 kW! CTC EcoZenith i555 Pro 3x400V on varustettu kahdella sähkövastuksella, joiden kokonaisteho on 18 kW. Lisävarusteena on saatavana ylimääräinen 9 kW sähkövastus, jolloin tehoksi saadaan peräti 27 kW.

CTC EcoZenith i555 Prossa on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Lisäksi se on Smartgrid-valmis, minkä ansiosta se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon

Älykäs kosketusnäyttö helppokäyttöisellä käyttöliittymällä
Energiatehokas: säästöä jopa 80 % kalliolämpöpumpulla
Saatavana 3 versiota
600 litraa lämmintä käyttövettä ilman legionellabakteerin vaaraa
EnergyFlex – muiden lämmönlähteiden joustava liitäntä
Aurinkokierukka ja aurinkolämmityksen ohjaus
Ohjataan matkapuhelimella myUplink -sovelluksen kautta
Mallit Tuotenro
589600001
Latauspaketti, ulkoinen tankki
Tuotenro: 589073301

Latauspaketti, ulkoinen tankki

Kun CTC EcoZenithiin asennetaan yksi tai useampia tankkeja, tarvitaan parhaan toiminnan varmistamiseksi latauspaketti. Sisältää vaihtoventtiilin ja säätölaitteen, kaksi kiertovesipumppua, takaiskuventtiilin, sulkuventtiilin sekä tarvittavat liittimet ja tiivisteet.

Vaihtoventtiilipaketti CTC EZ500
Tuotenro: 589074301

Vaihtoventtiilipaketti CTC EZ500

Yhden tai useamman lämpöpumpun kytkemiseen CTC EcoZenith i555 Pro / CTC EcoZenith i550 Pro

Ohjevähittäishinnat SEK arvonlisäveroineen

Kaikki lisävarusteet
CTC EcoZenith i555 Pro Manuaalinen
Smart Elprisstyrning kompendium Tietolehtinen
CTC EcoZenith i555 Pro Tuoteseloste
Smart Elprisstyrning snabbguide Manuaalinen

Kuinka paljon säästät lämpöpumpulla!