Hurraa CTC 100 vuotta!

Vuoden 2023 aikana vietimme fiksua ja menestyksekästä juhlavuotta. Onnittelemme ja katsomme tulevaisuuteen aktiviteettien ja jännittävien retrospektiivien avulla. Tule mukaan!

Vuodesta 1923 lähtien CTC on vaikuttanut kodeissa Ruotsissa ja ulkomailla. Täältä voit lukea historiastamme, älykkäistä innovaatioistamme ja jatkuvasta matkastamme.

100 jännittävää vuotta CTC:tä

- tämä on historiamme

Vuonna 1923 47-vuotias insinööri perusti yrityksen CTC. Muutamaa vuotta myöhemmin hänen kekseliäisyytensä johti täysin uuteen tapaan tuottaa lämpöä ja kuumaa vettä. Tule mukaan matkalle kymmenen vuosikymmenen läpi - Gunnar Tellanderin neronleimahduksesta tämän päivän innovaatioihin. 

100 jännittävää vuotta CTC:tä

CTC-nimen mysteeri

- mitä CTC tarkoittaa?

Jos googletat CTC:tä, sen mukaan nimi tulee nimistä Celsius, Tellander ja Clarin. Mutta onko tämä todella totta, ja onko koskaan ollut miestä nimeltä Clarin? On saattanut olla, mutta nykyään on olemassa kaksi eri teoriaa siitä, miksi CTC:tä kutsutaan siksi, miksi sitä kutsutaan. 

CTC-nimen mysteeri

7 uraauurtavaa innovaatiota

- miten CTC on vienyt teknologiaa eteenpäin

CTC on aina pyrkinyt löytämään älykkäitä ratkaisuja, jotka helpottavat ja helpottavat ihmisten elämää. Satoja ideoita on testattu, kehitetty ja jalostettu. Tässä on 7 innovaatiota, jotka ovat merkinneet eniten CTC:lle ja sen asiakkaille vuosien varrella. 

7 uraauurtavaa innovaatiota

"Energiamurros tarjoaa Euroopassa suuria mahdollisuuksia"

Terve ja menestyvä satavuotias. Näin toimitusjohtaja Helene Richmond kuvailee CTC:n juhlavuotta. Nyt hän katsoo tulevaisuuteen. Lue lisää hänen tulevaisuudenkuvastaan ja hengestä, joka hänen mielestään on yritykselle ominaista. 

"Energiamurros tarjoaa Euroopassa suuria mahdollisuuksia"

CTC sadan vuoden aikana